Пропускане към основното съдържание

Как се прави кофа в minecraft

Кофите се използват за пренасяне на вода, лава или мляко. Кофа за мляко може да получите като кликнете с десен бутон върху крава. Може да ги ползвате като средство за гмуркане под вода, като влезнете във вода с празна кофа може да дишате под вода и да напълните въздуха на играча. За повторно използване на кофата просто скочете извън водата. Кофите могат да бъдат изработени от желязо или да ги намерите в подземията. Как се прави кофа в minecraft Имате 53% шанс да намерите кофа в сандък в подземията. Празните кофи също могат да бъдат използвани за пренасяне на лава или вода.

Кофите пълни с вода могат да се използват за да се гасят пожари в случай на неотложна ситуация. Ако искате да си направите езеро или басейн също тези кофи ще ви помогнат да го напълните. Кофите с вода могат да се използват и в земеделието в играта за прибиране на реколтата.

Кофите пълни с лава може да се използват за оръжие и за защита от неприятели в играта. Кофата с лава и най-доброто гориво за пещ в играта. Кофите с мляко се използват за премахване на отрова в играта като се пият, от тях може да си направите и торта като добавите яйца и пшеница. За разлика от водата и лавата млякото не може да бъде поставено в околната среда.
Видове кофи:
  • Кофа с мляко
  • Кофа с лава
  • Кофа с вода
За да направите кофа поставете Iron Ingots по този начин:

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…