Пропускане към основното съдържание

Рудите в minecraft

Рудите в minecraft

Coal Ore е въглена руда, която може да се придобие чрез кирка, без значение материала. От въглената руда може да си набавите въглища, които служат за факли или за гориво нужно на пещта. Въглената руда се среща и по повърхността.
Iron Ore е желязната руда, добива се само с каменна кирка. От желязната руда се снабдявате с желязо, като разтопите я разтопите в пещ. Желязото е сред най-добрите материали служещи за инструменти.
Gold ore е златната руда. Тя се добива чрез кирка или желязна руда. От златната руда се получава злато, при разтопяването й в пещ, от полученото злато може да направите инструменти и часовник, който е много ценен ако сте в мина, защото служи като ориентир дали навън е станало ден.
Diamond ore е диамантената руда, която се добива само  с желязна и кирка.  Тя е сред ценните пособия в майнкрафт. От нея се получават диаманти и служи за направата на инструменти и брони, както и при декорации. За да е ефективна обаче се изисква наличие на диамант, които ще придаде пълнота на една стая.
Lapis Lazuli Ore синият камък  се добива само с желязна руда или по-добра кирка. Синия камък се използва при боядисване на вълна.
Redstone ore червеният камък се набавя с желязна руда или добра кирка. Когато разрушите руда, може да получите няколко червени прахчета, които служат за проводници от типа на електричеството. С помощта на червеният камък може да отваряте врати, задвижвате колички и други.
Emerald ore изумрудената руда се добива само, чрез желязна или кирка от добър материал. Тя е нова и ще излезе с 1.3 ъпдейта. Намира се на височина 4-31 в биом Extreme Hills. Използва се при декорация на блокове и като парична единица при търговия с жители от селата. рудите в minecraft от своя страна предлагат изумруди за други предмети или дават предмети за определени количества изумруди.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.