Пропускане към основното съдържание

Minecraft Свят в Кутия

Ако обичате да играете карти с оцеляване в Minecraft, то тази карта може да ви се стори интересна. Ако ви е писнало да играете SkyBlock и мислите повечето карти за скучни то задължително тествайте тази карта. Може би искате да видите наистина креативна идея която е базирана на нещо от реалността или просто класическа карта за оцеляване ?
Свят в кутия е една от най-яките карти за оцеляване с изчистен дизайн направена по фантастична идея направена в значително малко място. За да разберете по-добре какво представлява картата може да разгледате тези скрийншотове. Картата изглежда супер с тази уникална идея.

Правила за оцеляване:
*Не използвайте чийтове
*Играйте само в кутията не чупете стъклото или вълната
*Трудността може да бъде нормална или трудна
* Не използвайте конзолата
Цел на оцеляване
*Съберете малко вълна
*Направете малко факли
*Разширете къщата си
*Направете малка ферма с пшеница, захарна тръстика, тикви и дини
*Намерете и изкопайте въглища, злато, желязо, червен камък, емералд и диаманти
*Направете предмет като използвате диаманти
*Направете желязна броня поне една част
*Намерете подземие
*Направете малко рафтове с книги
*Победете силвърфиш
*Посетете Недера
*Открийте и копайте светещ камък
*Направете малко отвари
По желание
*Направете легло и сетнете новия спаун
*Може да изтеглите както в .rar формат света, така и Schematic за Mcedit
Изтегли от тук> Wolrd In Box

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…