Пропускане към основното съдържание

Minecrafts – Съвети за Minecraft Realms

Minecrafts Realms е онлайн услуга предоставена от създателите на играта направена специално за вас и вашите приятели. Тя позволява да поддържате Minecrafts свят онлайн достъпен винаги, дори когато излезете от игра. Този вид сървъри са безопасни, защото може да играете с хора, които лично сте поканили да се присъединят към вашия свят. И това което правите си е за ваша сметка! Създайте свят, оцелейте и се конкурирайте или си помагайте с хората, които сте поканили да играят с вас.
На всеки е известно, че може да вземе Realms за Windows 10, Pocket Edition, Mac или PC версиите на играта, като посетите главния уеб сайт. Това са няколко полезни съвета за максимално използване на реалмс по полезен начин: 
Често правете Архивиране на вашия Realm свят
Вашият Minecrafts свят и всичките му настройки са защитени от официалните сървъри, което означава, че без значение колко дълго сте офлайн, вашия реалм ще бъде точно така, както сте го оставили, когато се върнете! Но въпреки това се препоръчва често да архивирате вашия свят за да сте на сто процента защитени и подсигурени. Например ако случайно мине крийпър през вашето село и се взриви и искате да се възстанови. Просто може да възстановите всичко чрез добавяне на архивираната карта.
Отидете в менюто за редакция и ще видите опция за изтегляне на света. Уверете се, че имате достатъчно място, за да го съхраните на вашето устройство. След като една карта е изтеглена може да я използвате и за самостоятелна игра. Или просто да съхранявате картата за да сте спокойни, че имате резервно копие. В PC и Mac версията ръчното архивиране на карта става като затворите и отворите реалмс. Всеки път като правите това то автоматично се създава резервно архивирано копие на вашия свят. 
Възсатоняване и подмяна на Realms
След като вече имате резерво копие, то вие може по всяко време да го добавите във вашия реалм сървър. Просто изберете Realms Backup бутона за PC и Mac или бутона за заместване на свят в Win 10 версията.
Връщането на Realms в Нов свят.
Има опция, която се нарича Reset. След натискане на бутона вие ще може да върнете в началото всичко във вашия свят.
Добавяне на играчи
Може да добавите само ваши приятели и познати за да сте сигурни, че ще имате една забавна игра. Като влезете във вашия акаунт може лесно да добавите приятели като натиснете Add Friends бутона. 

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.