Пропускане към основното съдържание

Optifine мод за 1.4.7

Optifine мод

Minecraft e игра, която изисква доста ресурс от компютъра ви Optifine мод. Тя е една проста игра, но въпреки това взима доста голям ресурс RAM от вашия компютър. Но с този мод, вие може да понижите големите изисквания и да увеличите FPS. Ако имате инсталирани и други модове, то играта ще взима по-голям ресурс. Този мод е разработен, не само за да решите този проблем, но и да подобри и други аспекти на геймплея. Независимо дали играете singleplayer или multiplayer този мод работи и ще подобри играта. Мода е сложен, но доста лесен за използване, също така инсталацията на мода е много лесна. С помощта на много проста техника, мода добавя нови опции за настройка на Minecraft. Добавя опции за включване или изключване на екстри в играта, или дори разширяване на височината на облака. Ако имате по-бавен компютър този мод е точно за вас, защото подобрява играта доста. Optifine е съвместим с почти всички модове и това го прави доста необходим.


Характеристики:
Този мод има голямо разнообразие от функции. Включва подобряване на геймплей, увеличаване на FPS, добавяне на допълнителни опции в играта и други. Той се препоръчва за ползване с модове, които допълнително натоварват компютъра ви за една приятна игра. Също така с мода може да включвате / изключвате времето, така ако ви лаги играта когато вали дъжд или сняг то няма да имате повече лаг. Лесното сменяне на текстури и намалянето на лага при HD текстури също са едни от екстрите на този мод. Така може да сменяте текстурите без да излизате от играта.
За да намерите
Как да инсталирате мода:
1. Изтеглете мода от тук: Линк
2. Влезте в %appdata%/roaming/.minecraft/bin и отворете minecraft.jar с Winrar
3. Отворете файловете на изтегления мод и ги преместете в  minecraft.jar

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…