Пропускане към основното съдържание

Pocket Edition вече има скинове, пилета жокеи, и още!

Minecraft Pocket Edition

От mojang обновиха Minecraft Pocket Edition до версия 0.11 както за IOS, така и за Android. Има доста яки неща като риболов, лодки които поддържат пренос на вълци.


Скинове? Най-накрая скинове във Minecraft PE ! Както всички знаете чрез скиновете може да смените изгледа на вашия герой. Това е една от най-важните опции във Minecraft за PC сега вече и за Android и IOS. Както знаете това са просто козметични промени, те не дават специални умения.
Има няколко начина да промените вашия skin и то безплатно:
Качване на Skin от интернет или просто да потърсите в търсачката за Minecraft скинове, да намерите подходящ за вас и да го качите в Minecraft PE. Може и да създадете ваш собствен скин като използвате редакторите или любимия ви софтуер за редактиране на изображения. Също така може да използвате и един от безплатните скинове, които са на разположение в играта.
Пакети от платени скинове също ще могат да бъдат закупени като цената ще е около $0.99/€0.79/£0.79 като във един пакет ще има по 20 скина. Също така ще има и безплатни скинове при излизането на всеки пакет със скинове.
Ако не искате да сменяте вашия Skin може просто да играете със този, който е по подразбиране.
Този Update включва и доста други яки неща като:
– Поддръжка на много езици
– Лодки с места за двама
– Възможност да хвърляте предмети от лодката като снежни топки и други
–  Риболов
– Калмари!
– Паяк жокеи
– Пещерните паяци
– Прилепите
– clownfish
– Нови екрани за редактиране на вашия свят може да сменяте game мод-а и да правите други разни неща
– Играчите на Creative режим вече не са засегнати от огъня
– Нахалните пилета вече не могат да ходят по вода
– Пиенето на мляко вече премахва някой ефекти
– Доста бъгове са оправени
– И още яки неща, които ще откриете по време на игра

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.