Пропускане към основното съдържание

[Мод] По-добро PVP


Това е мод за По-добро PVP. Този мод добавя подобрени функции на потребителския интерфейс като добавя полезни индикатори по време на битка. Ако често играете PVP, то този мод се препоръчва за вас. Мода е съвсем опростен, но за сметка на това функциите, които са добавени са страхотни. Добавя начин за по-ефективно следене на нещата като здравето, по-лесно сменяне на оръжията, клавишни комбинации и други полезни трикове по време на битка. Като цяло идеята на мода е да се добавят повече екстри към играта като ви помага да се ориентирате по-бързо какво ви трябва по време на битка. Най-полезен е мода като играете във PVP сървърите. Както знаем в момента PVP сървърите са доста популярни и ако и вие играете в такива пробвайте този мод.

Други полезни неща които добавя са предупреждения за динамит TNT, огън и какво е оборудването ви в момента. Този мод дава възможност дори за автоматично превключване между различните блокове и дори може да изберете когато сте в битка да смени най-необходимия инструмент за да имате по-голямо предимство пред другите играчи. Може да се каже, че даже мода стига твърде далеч, като променя и движенията по време на игра и ви прави по-ефикасни.

Като използвате този мод, вие ще имате предимство над другите играчи. Направени са някой промени в контролите на играта, особено начина на движение. Това може да го видите след като инсталирате мода. Когато играча тича в играта също е променен вместо да задържате W вие може да проверите по какъв начин се използва спринта с помощта на този мод е по-лесно. Ще може да използвате спринт по време на игра без да е нужно да задържате клавиша W, това ще ви помогне докато тичате в игра да може да използвате и други клавиши. Другите неща са предимно показатели за състоянието на играча ви, като са подредени на екрана във лесен за следене вид. Тоест по най-лесния начин ще гледате важните показатели за една битка. Линк за изтегляне: Линк 1

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.