Пропускане към основното съдържание

Raft – Играта

Днес ще ви представим една нашумяла игра сред youtube-рите през 2017 година. Това е raft една нова идея, която взима единствено крафтинга от майнкрафт.


И да започнем с разглеждането на играта raft. Вие сте насред океана и стоите на няколко дъски, не притежавате нищо друго освен умението да хвърляте и дърпате разни предмети от водата. Около вас се носят в морето разни дъски, храсти и метал. От време на време минават и кофи пълни с различни неща. Всеки път когато вземете кофата вие получавате различен вид предмети. Има няколко показателя, които трябва да следите. Трябва да се снабдите с вода и храна. Това е най-важно като за начало и на първо място намерете вода и храна. След това направете харпун за да се предпазвате от акулите, които ще ви атакуват при първа възможност. След като вече набавите храна е добре и да се сдобиете със чук. С помощта на чука от обикновенните дъски вие ще може да разширите вашия сал. Пазете се от идващите акули и гледайте да не стоите много време във водата. Вашия герой плува, но след кратък престой във водата той може да се умори.

Други интересни неща, които може да правите е разбира се риболовът raft. Щеше да е странно ако игра, която е насред открито море да не може да се използва въдица и да се лови риба. Може да направите вашия сал на няколко етажа и да направите огън и разни други методи за да има осветление през нощта. От кофите, които се намират по време на плуването в морето моге да намерите и семена, които да засадите и да отглеждате храна. Както във всяка игра колкото повече играете, толкова по-голямо развитие ще има вашия герой. Целта на играта е да разширите вашия сал да набавите най-добрите предмети и да създадете условия за по-комфортен живот.
За сега играта е в процес на разработка и ще бъдат добавени още много нови неща.
Добавени са и мултиплеър опции, като за сега сървърите поддържат само до 16 човека.
Интересното е, че само за Windows версията има опция за игра в мрежа. Mac потребителите ще играят в Singleplayer докато не обновят сървъра и не добавят mac поддръжка.
При изтегляне на играта може да подкрепите разработчиците като дарите някаква сума или просто да изтеглите безплатно играта.


За тази нова версия е направено ново проучване, което ще помогне за развитието на играта. Може да отделите време и да разгледате.
– Нови сгради
– Ден и нощ по време на игра
– Столове и Маси
– Лампа
– Нови графики за слама
– Нов предмет: цвеклото
– Меню с настройки, които включват регулиране на звук(очаквайте още опции по-късно)
– Вземане на предмети за строене като маси за храна. Просто ги ударете с брадвата и ги вземете с вас.
– Поправена е системата когато поставяте предмети.
– След като натиснете „R“ бутон и го задържите вече може да въртите предметите.
– Нещата поставени под рампата вече трябва да работят по предназначение.
– Поправени са предметите като сандъци.
– Поправена е анимацията за акулите. 
И още много нови неща очаквайте в следващите ъпдейти на играта raft.
Играта може да изтеглите безплатно от тук: Изтегли играта

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.