Пропускане към основното съдържание

Танцът на Дракона Анимационен / RPG – Minecraft BG

Minecraft BG

Има много средновековни и RPG ресурсни пакети, но кой друг би се сетил да съчетае и двете? Също така има и доста комични и анимационни елементи. Трябваше някой да се сети да събере тези жанрове в един ресурсен пакет за нашата любима игра Minecraft. Може да се каже, че това е даже в стил комикс или нещо подобно. Това е нещо като стила от ресурсни пакети като Shpax като създателите на пакета са се справили доста добре. Тези три концепции в RPG стил и елементи са обединени в едно като всичко това се е получило доста добре. Нещо като модерен, комичен стил, но като се върнем стотици години назад. Средновековните minecraft bg времена могат да се усетят в този стилен файл. Ярките цветове преобладават и вашите сгради ще изглеждат ярки и цветни напомнящи на архитектурата на хората в средновековието.
„Танцът на дракона“ е един колоритен и страхотно изглеждащ в комбинация с това, че поддържа последните версии на минекрафт.
Природата също изглежда прекрасно и в един различен изглед от преди стотици години.
В Planetminecraft този текстурен пакет има над 1000+ диаманта и над 800 000 прегледа, като общо изтегленията са над половин милион. Над 650 човека от сайта са добавили в любими ресурсния пакет. Сами може да си правите изводите за качеството на ресурсния пакет. Друг minecraft bg интересен факт е, че е направен за специално организирано състезание за Minecraftforum.net и е достигнал до толкова хора и се ползва от много играчи всеки ден. Все още е в процес на разработка и подобрение по всяко време може да очаквате нов ъпдейт. Всичко е 100% ръчно рисувано и за съжаление не може да бъде направен в нова резолюция. Ако беше векторно направен можеше да се преструктурира и да се добави поддръжката на почти всички резолюции. Като изискването на авторите е да използвате ресурсния пакет само за вас и най-важното е да се забавлявате.
Линк към Ресурсния пакет: Цък

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.