Пропускане към основното съдържание

Seamless Splendor текстура за Minecraft 1.4.7

Minecraft 1.4.7

Seamless Splendor Minecraft 1.4.7 текстура е една от тези, които ви поставят в своето приключенско настроение. Въпреки, че се поддържа за по-слаби компютри е все още много подробна и ви дава гейминг преживяване, което никога не сте имали преди. Тази текстура е 16 x 16, което означава че нямате нужда от пачове или други подобни модове и неща за да върви добре текстурата без да имате лаг. Авторът внимателно описва работата си във всеки един блок, намерен в играта за да стане така добра текстурата. Текстурата ви дава уникално усещане за щастие и мрак в същото време, докато си играете и ползвате текстурата. През нощта текстурата е малко страшна и мрачна, но това я прави доста интересна. Това е възможно поради уникалният цвят и дизайн на тези блокове като през деня изглеждат безопасни, но през нощта те изглеждат доста интересно под блясъка на луната.
Характеристики на Seamless Splendor текстура:
Няма нужда от инсталация на patch или нещо друго, защото текстурата е 16 x 16.Текстурата е също много богата на детайли и цветове, което е невероятно, тъй като това е само [16×16], което я прави идеална за бавни компютри.
За да разберете как се инсталират текстури натиснете Тук

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.