Пропускане към основното съдържание

Silent Hill HD текстури за Minecraft 1.4.7

Текстури като Silent Hill за Minecraft 1.4.7 предават невероятно чувство за уникалност. За да се направи една текстура се отнема много време, внимание и усилия за да стане красива. Тази текстура притежава много невероятни повторно текстурирани, блокове  за играчите да се възхищаваме или да ги използваме, когато играеме играта. Тази текстура е базирана на играта Silent Hill. В този текстурен пакет са вкарани детайли за да изглежда тъмно и зловещо. Не е предназначен да ви плаши, а да го ползвате и да се забавлявате.

Основни характеристики:
Този пакет променя всички по подразбиране  видове  текстури. .Пакета е на разположение в три различни резолюции, 64x, 128x, 265x. За играчите, които вече не знаят разликата на  резолюциите, колкото по-висока резолюция, толкова по-подробен текстурен пакет. Но когато има по-висока  резолюция и е по-подробно, шанса играта да крашне е по-голям. Не е умна идея да се ползват високи  резолюции ако компютъра ви не е достатъчно мощен. Текстурите придават по-тъмен и средновековен вид на играта. Създателят на тази текстура е постигнал първоначалната си цел. Това е една доста красива текстура. Също така пакета е подходящ за всички възрасти.
Използване:
Преди да използвате тази текстура, вие трябва да проверите дали компютъра ви е достатъчно мощен за да сложите пакета с текстурите без да ви лаги и засича. След това вече да изберете  резолюцията, която е подходяща за компютъра ви. Ако имате по-слаб компютър е препоръчително да използвате най-ниската  резолюция. Друго умно нещо, което може да направите е да изтеглите всички резолюции на текстурата и да разберете коя от тях няма да ви лаги. Тази текстура е HD и е препоръчително да използвате mcpatcher или optifine мод. Ако не използвате   mcpatcher текстурата може да не работи правилно.
Това е HD текстурен пакет за това се препоръчва да използвате MCPatcher за да разберете как да го инсталирате натиснете Тук.
За да разберете как се инсталират текстури натиснете Тук
Препоръчва се да имате инсталиран optifine мод.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.