Пропускане към основното съдържание

Stardew Valley – Една Нова и Забавна Игра


Вие сте наследили старата ферма на дядо ви в Stardew Valley. Въоръжени с подръчни инструменти и няколко монети вие сте готови да започнете живота си на ново. Може ли да се научите да живеете, на разстояние от земята и да превърнете тези обрасли поля в мечтаната градина? Няма да бъде лесно, но с повече желание и работа вие ще успеете. От както Joja Corporation дойде в града, старите начини на живот са изчезнали. Центърът на общността е бил един от най-оживените места в града, но вече се е превърнал в пълна бъркотия. За сметка на това долината изглежда пълна с възможности. С малко всеотдайност и повече желание за работа вие може да възстановите Stardew Valley.


Характеристика на играта:
-Преврънет обраслото поле в една действаща и добре изглеждаща ферма. Всичко зависи от вас и вашата креативност как да структурирате и подредите вашите култури. Гледайте животни и направете от малко много, започнете да се занимавате с овощна градина и научете някой друг нов занаят. Ще имате достатъчно място за да създадете фермата на мечтите си.


– С течение на времето вие ще подобрите вашите умения. Можете от новак да се превърнете в майстор фермер. Като има 5 различни зони за вдигане на вашето ниво.
Можете да се занимавате с:
– Земеделие
– Копаене в мините
– Търсене на храна
– Риболов
– Битка с опасните животни в играта.
– По време на игра вие ще научите нови рецепти, занаяти и ще отключите достъпа до нови зони. Ще може да изберете различни професии и да персонализирате вашите умения.
-Станете част от тази общност с над 30 уникални героя, които живеят в долината. Там няма да имате проблем с намирането на нови приятели. Всеки човек има индивидуален дневен график и рожден ден и уникални за него нови неща. Като намерите приятели вие ще може да ги молите да ви помогнат в нужда и вие да им асистирате с техните задачи. По време на игра може да участвате в сезонните фестивали като luau или празника на зимната звезда.
-Това са само част от уникалните неща, които може да правите в тази забавна фермерска игра. Ако това, което сте прочели ви е заинтригувало може да закупите играта от този линк:
Линк към играта > Линк 1

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…