Пропускане към основното съдържание

Майнкрафт Играта – Кратка История за Steve – Покажете вашите сгради.

След много години на пътуване в нови измерения, пустини, градове и странни портали и дори усвояване на умението за риболов и практикуване за известно време в игра Стив е решил да се позабавлява. Той е чул за нещо ново, това е увеселителен парк в изтока. Следва приключение, което продължава седмица. Стив пристига на празна платформа. Внезапно чува глас зад него: “Хей ти!”. Обръщайки се той вижда малък заек на земята. Объркан той вижда заека да говори отново: “Приключението и забавлението те очакват! Добре дошъл в нашия увеселителен парк”. И заекът изчезнал. Озадачен от думите на заека, той се чудеше къде е този парк, защото платформата зад него беше абсолютно празна. След като отново се обърна, той видя огромен увеселителен парк, изпълнен с всички видове атракции. Той осъзна, че това е промяната, която трябва да настъпи с бързи темпове – изграждането на увеселителен парк. Стив беше мотивиран да създаде нещо ново и да покаже на себе си, че е креативен и упорит. Създаването на нова карта е трудна задача. Изисква се упоритост и наличието на много идеи. Предимство е опита при създаването на иновативни сгради в играта. Направете нещо, което не е пресъздавано до сега в игра.
Помогнете на Стив да създаде увеселителен парк. Може да изтеглите стартиращата карта майнкрафт играта и да започнете създаването на увеселителен парк. Покажете, че сте добър стройтел в играта и вземете ранк Builder. Винаги сте искали да станете Builder в майнкрафт играта? Ако отговора ви е да, то тогава това е вашия шанс. Това е нещо като състезание, целта е да се съберат най-добрите Майнкрафт стройтели в България. Това може да си ти? Ако имате свободно време то може да се включите в това общество. Покажете вашите уникални сгради в нашия форум. Без значение от версията на играта вие може да покажете вашите най-добри сгради направени през годината в майнкрафт играта.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…