Пропускане към основното съдържание

StrongestCraft Pack текстура за Minecraft 1.5

Това е една доста интересна текстура.Текстурните пакети са предназначени просто за да се смени темата в играта на Minecraft. С тях може да промените повечето блокчета в играта с нови за да вкарате различно усещане за игра. Например тази текстура е пример за това как може с една текстура да се промени малко усещането за една забавна Minecraft игра.  Както блокчетата, текстурите сменят и други предмети в играта. Може да бъде сменен инвентара, сандъците и други.


StrongestCraft Pack за Minecraft 1.5, е една интересна по вид текстура. Вместо просто внедряване на нови текстури, които ще заменят текстурата по подразбиране, текстурата StrongestCraft пакет действително премахва най-малко 90% от текстурите по подразбиране.  С премахването на центъра на всяко физическо и неестествено блокче в Minecraft, с изключение на рудите и скъпоценните камъни, текстурния пакет замества почти всеки визуален мод. Текстурата StrongestCraft е изключително лесна за употреба и инсталиране.
Употреба:
Текстурата е предназначена както за 16x така и за 64x резолюция. Това разбира се е добър начин да се използва както от бавни компютри, така и от по-мощни.С тази текстура може да виждате през стените и лесно да намирате руди и други важни материали в играта. Може да използвате текстурата докато намерите малко материали. Разбира се някой предмети и блокове са си същите но повечето може да виждате през тях. Просто гледайте през центъра на блоковете и сте готови.
По желание може да използвате MCPatcher или Optifine за да разберете как да го инсталирате натиснете  Тук.
За да разберете как се инсталират текстури натиснете  Тук

Изтегли StrongestCraft Pack за Minecraft 1.5 

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…