Пропускане към основното съдържание

Да разгледаме Tekkit

Ако сте играли прекалено много Minecraft без модове и ви е писнало, то може да пробвате Tekkit. За да го добавите просто трябва да изтеглите launcher-а на technicpack и от там автоматично ще ви се изтегли и Tekkit. Tekkit идва с най-новите версии на най-добрите модове от най-добрите автори. Като започнете да играете Tekkit ще разберете, че идва със около 100+ мода, които променят доста играта. Практически в Tekkit има неограничени инженерни проекти които чакат да бъдат сглобени.
Списък с модове:
Някои от основните модове които включва …

Galacticraftот micdoodle8Пътувайте отвъд minecraft със собствения си космически кораб

Buildcraftот SirSengir/KraphtКариери, тръби и помпи. Създаване на фабрика мечта!

MineFactory Reloadedот PowerCrystalsАвтоматизиране на всичко! Ферма, ранчо, както и изграждане на луди мрежи!

Modular Powersuitsот MachineMuseИзграждане безкрайно конфигурируеми костюми с десетки специални суперсили

Thermal Expansionот King_LemmingДесетки подобрения по фабриките енергийни тръбопроводи и други

Mystcraftот XCompWizПътувайте до други епохи

Applied Energisticsот AlgorithimX2Съхранявайте вашите елементи в сложна мрежа

Dimensional Doorsот StevenRS11Направете си собствено малко измерение

За да изтеглите technicpack launcher натиснете тук: Линк

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.