Пропускане към основното съдържание

VorsalinCraft 1.5.1 [HD]


Текстурните пакети за Minecraft са наистина страхотни. С тях може да промените Майнкрафт света изцяло или почти изцяло като играта може да изглежда като нова. Те се създават от идея и с помощта на въображението на човека, който създава пакета. Всяка една текстура има собствен дизайн на почти всеки блок и всеки предмет от играта. Вижте тази текстура в която повечето неща са комбинирани и е станала доста ефектна.


Тази текстура е комбинация от два текстурни пакета за да стане една наистина добра за използване по време на игра текстура и подходяща за постоянна игра ако ви хареса и ако имате бърз компютър/лаптоп. Това е HD текстура с резолюция 256 × 256. Основните характеристики са, че текстурата ще добави нови картини и рисунки на вашия Майнкрафт свят, с помощта на които ще бъде добавен реалистичен изглед на играта с висока резолюция за по-приятна и забавна игра.
Как да инсталирате текстурата:
1. Изтеглете текстурата от тук: Линк2. Инсталирайте Optifine mod
3. Отворете Start менюто на компютъра ви и в търсачката напишете %appdata%
4. Отворете папка .minecraft и отворете папката texturepacks
5. Преместете изтегления файл в папката texturepacks

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.