Пропускане към основното съдържание

WorldGuard

Ако ви е писнало да строите нещо и да бъде разрушено, ако искате играчите в вашия сървър да нямат проблеми с grief  и разни други, то значи този плъгин е за вас. Когато инсталирате този плъгин, OP или играч с права в сървъра, може с помощта на World Edit добавката да маркирате определена област и да я защитите с помощта на няколко прости команди. След като защитите района вече с помощта на други команди може да го персонализирате и да определите какво може да става в този регион. Като например дали играчите могат да строят, чупят или да стане PVP зона. Също така и разпространението на огъня и регенерация на здравето могат да бъдат променени.
И не само това, още над 100 други опции могат да бъдат  настроени във вашия регион без да се появи лаг както повечето плъгини правят.  Ето няколко команди, които може да използвате с този плъгин:

 

World Edit/World Guard:

//expand <число> нагоре / надолу – тази команда определя колко нагоре и колко надолу  вашия избран регион ще се определя
/item <Id на предмета> <Количество>
/give <Име на играча който ще получи> <предмет> <Количество>
Още команди може да намерите тук: Command BookКак да инсталирате WorldGuard  плъгина за Minecraft 1.4.5
1. Изтеглете и инсталирайте World Edit
2.Изтеглете от тук:  WorldGuard3.Отворете вашата папка на сървъра където е bukkit сървъра.
4. Отворете папката plugins
5.Поставете  .jar файла на worldedit и worldguard в папката plugins
6.Стартирайте сървъра или го рестартирайте и сте готови.
Тук също може да прочетете как се добавят плъгини: 

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.