Пропускане към основното съдържание

xAuth

xAuth

Това е плъгин с който вашите потребители могат да се регистрират във вашия сървър. Плъгина поддържа  да се правят регистрации в Mysql бази данни. Първоначално плъгина е бил направен да защитава сървъра когато е в офлайн режим, но с течение на времето след доста подобрения сменя основната си цел. За да се регистрира играча трябва да въведе парола два пъти. След като вече има регистрация, той може да влезне с паролата, която е избрал и да има пълен контрол на акаунта до изтичането на сесията. Така без регистрация потребителите няма да могат да играят във вашия сървър.
Характеристики:
 • Преди да се регистрират, влезнат играчите не могат да:
  Използват чата, да местят обекти, да строят, да взаимодействат с обекти, да взимат предмети.
  Чупят или поставят блокове.
  Получават или да нанасят щети.
 • Защита на инвентара и мястото.
 • Настройки на съобщения.
 • Устойчива сесия когато сървъра се рестартира.
 • Поддръжка на плъгини за права като PermissionsEx, Bukkit, GroupManager
 • Идентификация на акаунт чрез /login <парола>
 • Н2 / MySQL база данни поддръжка
 • И още други
Ако искате да свалите последната версия на плъгина натиснете тук: Изтегли xAuth

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.