Пропускане към основното съдържание

Карта подходяща за почитателите на Историята и Корабите.

Най-интересните части на променящата се история са разклоняващите се пътища, които позволяват малка промяна и дълбоки последици напред във времето. Това казва създателят на тази интересна карта. “Винаги е интересно да си представим, къде щяхме да сме сега ако някой малки промени бяха направени в някакъв момент от миналото”.
cjrainbolt разгръща своята идея за промяна на някой неща във втората световна война в детайли в сайта Planet Майнкрафт. Преследване и въздушно превъзходство на Японската армия. Детайлно разглеждане на фантастична флота захранвана от гигантски балон. Японската армия вярва в силата на ядреното оръжие. Тя мисли, че това ще ги доведе до победа над Американските сили и се опитват да произвеждат обогатен уран, но та били възпрепятсвани от партизанските действия в Манджурия. След започването на изследванията те намират нова неядрена изненада. Това се оказва последните материали то алуминий на остров Борнео. Представени от богатството на запаси от хелий в Сингапур накарва много хора в армията да започнат да създават армия от висшето командване на  летящи балони.  
За създаването на картата са направени внимателни проучвания на историята и реалните Японски военноморски кораби. Те са сложно подготвени за полет в тази добре измислена карта minecraft кораби. Идеята на картата е да се изгради нещо колосално, модерно и достоверно с историята. Първата цел на създателите е била да построят космически кораб в играта. Много от проектите на космически кораби за моделите на витлата наблюдавани в филми от Втората Световна война на кораби и взимане и подобряване на идеята. Целта е комбиниране на дизайн на въздушни дирижабли и космически minecraft кораби.
Създателите на картата решават да използват модели на японски minecraft кораби бойни кораби, защото те имат най-високите надстройки спрямо дължината на техните корпуси. Това прави корабите много внушителни и извисяващи се над малкия остров. Разликата е в мащаба между основата на острова и флота от летящи кораби. Отделно има големи кранове и антени, но не по-високи от 30 блока. Има и кораби с височина 256 блока. Корабите са главната идея на проекта за съдаване на подобна майнкрафт карта. Военни кораби на всички епохи са популярна тема сред майнкрафтерите по цял свят. Тези кораби добавени в картата и изградени с внимание може да се харесат на повечето играчи. 
Линк към картата:
Линк 1
Тук може да видите едни от най-добрите видео карти за играене на игри: Най-добрите видео карти

Коментари

Популярни публикации от този блог

Как да си направим отвари

Как да започнете с правенето на отвари в играта: Отварите в играта се консумират както всички храни в Minecraft. За да може да правим отвари първо ще ни трябва Glass bottle. Тя ще стане като добавите 3 x Glass по следния начин: след това трябва да направите и Brewing Stand той става като сложите 1 x Blaze Rod и 3 x Cobblestone по този начин: След като направите Brewing Stand вече може да правите отвари. Трябва да напълните бутилката с вода и да сложите в Brewing Stand пълна с вода бутилка плюс предмети дадени в рецептите за отвари. Ето и рецепти за отвари в Minecraft. Съставки на отвари: Отвари с негативен ефект: Добавете Fermented Spider Eye към awkward potion за да получите potion of weakness Добавете Spider Eye към awkward potion За да получите potion of poison Отвари с положителен ефект: Добавете Sugar към awkward potion  за да получите potion of swiftness Добавете Golden Carrot към awkward potion за да получите potion of night vision Добавете Blaze Pow

Minecraft Сървъри Без Регистрация

minecraft сървъри без регистрация са необходими на повечето Minecraft играчи. Целта на този тип сървъри е да предоставят на играчите вход в сървъра без изобщно да е нужно да въвеждат пароли. Това е доста удобно, защото всеки играч само трябва да добави сървъра да кликне върху него и да влезе в дадения сървър. Понякога става доста досадно да влезем в сървър и да въвеждаме при всяко влизане /login парола. xAuth плъгина има опция за запазване на сесията и след въвеждане на /login парола веднъж, то няколко часа може да играете в сървъра без да въвеждате паролата. Това зависи от настройките на сървъра от администраторите Повечето сървъри чрез xauth плъгин добавят тази опция за да защитят профила на всеки отделен играч. Това от една страна е предимство, но в повечето случай за предпочитане е просто да играем чрез свободно влизане в сървъра без пароли. Residence също е плъгин за защита на сградите на играчите в minecraft сървъри без регистрация. С няколко команди и с два-три клика с ax

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.