Пропускане към основното съдържание

Актуализацията 1.0.4!

Така стоят нещата с актуализацията 1.0.4!
Нека търгуваме в играта! В Win 10 и мобилна версията разработчиците на играта ще добавят търгуването чрез villagers в игра. Плюс оправянето на много бъгове. В замяна на това само трябва да обновите играта си.
Както и да е вече ще може да търгувате предмети със селяните в играта. Също така са добавени и деца. Единственото условие е да търгувате внимателно.
Ето списък на основните промени:
Нови функции:
  • Търгуване със селяните в игра
  • Добавени са нови ресурсни пакети
  • С помощта на адоните вече ще може да променяте музиката, звуците и потребителския интерфейс.
  • Добавен е екран за съхранение на настройки за управление на вашите светове.
Моделите на Ендър Дракона и Shulker-а вече могат да бъдат редактиране от Addons.
Добавянето на контент деливери нетуорк (CDN) за сваляне на съдържание вече помага за намаляването на размера на играта, защото може да изберете какво точно да бъде изтеглено по ваш избор. Добавено е и low-render дистанция, с която помага за по-слабите лаптопи и компютри да не лагват и да се играе нормално играта от всяко устройство.
Поправени бъгове:
-Кликовете сега се регистрират при бърз десен клик на инвентара.– Спринт полето е настроено на макс в настройките.– Звездите в nether вече не могат да се унищожават с експлозии.– Наметалото няма да се появява когато носите елитрата.– Поправени са хитбокс и каменните и дървени бутони.– Унищожаването на картината вече не унищожава блока зад нея.– Поправени са някой бъгове свързани с постиженията в игра.– Играта вече не трябва да бъде рестартирана при добавянето на шейдъри.
Това са част от подобренията на играта. Постоянно се работи по добавянето на нови неща в игра и по поправянето на бъгове, които играчите по целия свят докладват. Това са само малка част от бъговете, които са поправени в новите версии. Ако искате да видите всички може да посетите майнкрафт.нет и да разберете повече за ъпдейта.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…