Пропускане към основното съдържание

Майнкрафт Снапшот 17W06A

Добре дошли във първия майнкрафт снапшот на версия 1.12! Очаквайте още много снапшотове в следващите месеци, като ще продължат добавянето на още екстри и нови неща в ядрото на играта. Това казва Jeb в официалния сайт на майнкрафт.  Специфичното тук е добавянето на куп нови блокове и много полезно допълнение в творчески режим на игра.


Като трябва да запомните, че е важно да направите резервни копия на вашите светове като ползвате снапшота. Като добра опция е да създадете нов свят за да тествате новите неща.
Промените в snapshot 17w06a
– Записване на полето с добавяни блокове в креативен режим с CTRL + Slotkey и зареждане на тези запазени полета със Shift + Slotkey
  • Добавен е цветен бетонен блок
  • Добавена е цветна бетоннен прах
  • Добавени са цветни глазирани теракотни блокове
  • Обновена е базата на цветовата палитра на Minecraft (засягат неща като банери и овце)
  • Обновени са текстурите за блоковете вълна
За да вземете снапшота просто направете следното:
Отворете launcher-а и натиснете бутона “New Profile”. Преименувайте го на snapshot или лесно запомнящо се име и кликнете с чек бокс на “Enable experimental development snapshots” и запишете. За да пуснете нормалната версия на игра може да изберете в дроп менюто в долния ляв ъгъл на лаунчера. Направете резервни копия на вашите светове и първо стартирайте играта и запишете в различна папка запазените копия на световете.
Трябва да знаете, че Snapshot-а може да повреди вашия свят, защото може да има разминаване в новите неща и тези ваши стари блокове. Може да репортвате бъговете на главния майнкрафт уеб сайт. Ако откриете нещо, което не работи в снапшота то може да помогнете като изпратите бъга и той ще бъде оправен. 
Това ще е част от новата версия 1.12 и ще бъде добавено след няколко месеца като бъде тествано и подобрено от екипа на играта. Ние може да очакваме с нетърпение да бъде обновена играта. За сега само може да се радваме на Snapshot-а

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.