Пропускане към основното съдържание

Персонализирано Главно Меню

Майнкрафт Оригинал

Персонализирано главно меню е мод, позволяващ да смените главното меню в играта. То е достъпно за Minecraft 1.9.4, 1.8.9 и 1.7.10 и други майнкрафт оригинал. Мода не е толкова лесен за използване като другите. За да тръгне мода на вашия Minecraft трябва да можете да четете инструкциите и да имате повече време за да отделите при настройка на мода. За да бъде персонализирано както трябва вие трябва да следвате инструкциите. Като мода е идеален за тези от вас, които създават детайлни карти.
Както се подразбира мода позволява пълна промяна на главното меню като може да обърнете внимание на всеки детайл ако това е важно за вас. Като може да смените цвета на бутоните, да добавите нови и да премахнете сегашните. Всичко това е едно ново и интересно начало на персонализирането на нещата в Minecraft. Интересното при мода е, че може дори да добавите и разни звуци при натискане на бутоните. Играча може да създаде едно перфектно меню по негов стил и при стартиране на играта да се наслаждавате на вашите любими цветове, звуци и дори картинки. Ако искате малко промяна в играта то този мод се препоръчва за вас, но както казахме по-горе се изисква отделяне на време и обръщане на внимание на инструкциите към мода и редактиране на файловете по ваш избор.
Важно е да знаете, че при инсталирането на мода няма да има много голяма визуална промяна а просто промяна на главното стартиращо меню за играта за това ако сте с по-бавно PC или лаптоп няма да е препоръчително да добавяте мода. Ако имате мощен компютър може да пробвате да инсталирате мода за майнкрафт оригинал. Той е за по-напредналите играчи на играта, които играят Minecraft от години и просто им е омръзнал първоначалния стартиращ екран. Ако все още сте нови в играта, то вие може да се насладите на майнкрафт оригинал стартиращ екран на играта по подразбиране.
Линк към мода: Линк 1

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.