Пропускане към основното съдържание

Конкурс на тема: „Всичко, което искам за празниците!“

Конкурс

Най-големия ваканционен сезон е вече тук в този конкурс. Отново е време за коледните и новогодишни празници. Магията на празника е във въздуха. Почти на всякъде където идем хората говорят за предстоящите празници. Те са развълнувани за идващите празници и се приготвят със пълна сила. А вие какво искате за празниците? Да напраните подарък на себе си или просто да прекарате празниците със семейството си?
Тук идва момента да се включите във едно ново и забавно предизвикателство създадено от потребителите на Планет Майнкрафт. Ако знаете как се правят конкурс за играта то вие може да се включите в това състезание. Има две седмици за да създадете нещо различно, ново и уникално.
1. Създаване на скин на нещо, което показва това, което искате за празниците.
Създайте на това, което искате да ви бъде подарено за празниците, като се уверете, че пасва на темата за този конкурс. Трябва да бъдете креативни и да обърнете внимание на детайлите. Ако направите нещо интересно и уникално имате голям шанс да спечелите конкурса. Най-важна е идеята и ако направите нещо добре познато то шанса да спечелите конкурса намалява. Бъдете уникални и се стремете към подчертаване на детайлите и обърнете внимание на малките неща.
2. Скиновете трябва да бъдат нови, уникални и направени специално за този конкурс.
Няма да се приемат копия на скинове или изпратени повторно, както и такива създадени преди обявяването на конкурса. Тези по подразбиране също няма да бъдат приемани. Скинове, взети от други вече създадени ресурсни пакети и лесно намерени в интернет също ще бъдат отказани да се приемат и разгледат.
Или вече съществуващи и добавени в сайта от други потребители, които вече съществуват и се използват. Всички участници трябва да представят уникални скинове. Условието е да се предостави нещо ново и свежо.
3. Скиновете трябва да бъдат използваеми и лесно добавяни.
След като изпратите файловете за конкурса той трябва да може да бъде добавен и използван по нормалния начин за добавяне на файлове.
4. Изпратете нещо, което вие сте направили.
Скинове като редактиране на други играчи направени от някой друг също няма да се приемат.
5. Едно участие на човек.
Всеки един отделен играч има само едно право на участие. Може да редактирате вашите идеи до края на конкурса по всяко време. След като приключи крайната дата за изпращане вие ще трябва само да чакате резултата. Изтриването на оригинално изпратения скин обаче може да създаде малко проблеми и трябва да използвате бутона „актуализация подаване“ за да бъде изпратен по правилния начин последния редактиран от вас скин.
Повече информация на този линк: http://www.planetminecraft.com/contests/all-i-want-for-the-holidays-skin-contest

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.