Пропускане към основното съдържание

Най-новите Майнкрафт Модове

Модовете за Minecraft са направени с цел играта да стане по-интересна, забавна и развлекателна. В интернет има доста направени modove за Minecraft с тази цел играта да става все по-забавна. Модовете често се правят от малка идея, която в повечето случай се превръща в доста голяма. Повечето modove са направени за забавление, но в последствие започват да се играят и използват от все повече хора, е разбира се не всички модове са забавни за всеки, защото всеки има собствен вкус и стил на игра. Има modove от по-стари Minecraft версии, до най-новата версия за сега Minecraft 1.4.7. Към момента има доста modove за промяна на инвентар, скинове, предмети и доста нови въведения в играта. Малко разнообразие в играта може да направите като добавите някой друг мод. Промяна на скина на прасетата, добавяне на нови ботуши, трамплин, навигации, мебели, инструменти за направата на карти, добавяне на нови мобове в играта, инструкций как да използвате crafting масата и рецепти, добавяне на повече експлозиви, добавяне на въжета в игра, добавяне на още видове стрели, добавяне на миникарта, мод за намаляване на лага и още много други modove за играта майнкрафт. Ако търсите модове за minecraft то тук може да намерите избрани модове за играта. Също така може във форума да предложите модове, които използвате.

Плъгините се използват за подобряване на играта. Има най-различни плъгини с които играта става по-интересна и забавна. Както има и плъгини за забавление, така и има плъгини с които играта става по-лесна. Ако искате да научите как се добавят плъгини може да посетите този раздел в форума.

Тук най-новите модове за играта: Линк

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.