Пропускане към основното съдържание

Как се прави въдица майнкрафт

Въдица

За да си направите въдица в играта сложете в Crafting table 2 x String и 3 x Sticks по този начин:

За да използвате въдицата просто отидете някъде, където има вода и хвърлете с дясно копче плувката на въдицата във водата. Изчакайте малко рибата да започне да кълве ще разберете по плувката и пак натиснете дясно копче на мишката и рибата е хваната.
Интересно, забавно и много увлекателна е всяка дейност, тънкост и детайли в играта Майнкрафт. За да се превърне времето ви прекарано в нея в едно страхотно изживяване е добре да сте наясно дори с най-малките подробности.
За направата на въдица в Майнкрафт или така наречената Fishing Rod са ви необходими съвсем малко материали, може дори единствено пръчките и конецът да свършат работа. За да ловите риба с новото си приспособление, трябва да натиснете дясно копче във водата, докато потъва плувката. Следва да чуете звук от уловената риба след, което трябва бързо да натиснете дясно копче и ако всичко мине гладко, до вас следва да изскочи сурова риба. Добре е да знаете, че когато пържите суровата тя не е така ефективна и лечебна, както когато я печете. В случаите, когато хвърлите плувката, но не уловите нищо, въдицата не си намалява издръжливостта.
Чрез Хелоински ъпдейт са вмъкнати много нови предмети и мобове и дори нови възможности и звуци за играта.
В Маинкрафт вече има моркови и картофи, а така също и пай направен от тиква. Можете да изобретите въдица с морков.
Други нови и много интересни неща в играта са предмет наподобяващ наковалня. Чрез него можете да променяте всяко оръжие и уред служещ за копаене и садене.
Сред най-новите мобове в Майнкрафт е нов бос, наричащ се Wither, освен него има и скелети в недъра.
Добавени са заразяване на заомбита. Така вилиджърите могат да се превръщат на зомбита и изглеждат по-различно, съществуват и начини да се променят.
В Майнкрафт са добавени и вещици, приличащи много на вилиджърите, но тяхната цел е да правят отвари и не са никак приятелски настроени.
Отделно от изброените неща има нови възможности за супер флат. Те могат да се коригират по настройки, с какви материали да са, както и, от колко кубчета да е света.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Как да си направим отвари

Как да започнете с правенето на отвари в играта: Отварите в играта се консумират както всички храни в Minecraft. За да може да правим отвари първо ще ни трябва Glass bottle. Тя ще стане като добавите 3 x Glass по следния начин: след това трябва да направите и Brewing Stand той става като сложите 1 x Blaze Rod и 3 x Cobblestone по този начин: След като направите Brewing Stand вече може да правите отвари. Трябва да напълните бутилката с вода и да сложите в Brewing Stand пълна с вода бутилка плюс предмети дадени в рецептите за отвари. Ето и рецепти за отвари в Minecraft. Съставки на отвари: Отвари с негативен ефект: Добавете Fermented Spider Eye към awkward potion за да получите potion of weakness Добавете Spider Eye към awkward potion За да получите potion of poison Отвари с положителен ефект: Добавете Sugar към awkward potion  за да получите potion of swiftness Добавете Golden Carrot към awkward potion за да получите potion of night vision Добавете Blaze Pow

Minecraft Сървъри Без Регистрация

minecraft сървъри без регистрация са необходими на повечето Minecraft играчи. Целта на този тип сървъри е да предоставят на играчите вход в сървъра без изобщно да е нужно да въвеждат пароли. Това е доста удобно, защото всеки играч само трябва да добави сървъра да кликне върху него и да влезе в дадения сървър. Понякога става доста досадно да влезем в сървър и да въвеждаме при всяко влизане /login парола. xAuth плъгина има опция за запазване на сесията и след въвеждане на /login парола веднъж, то няколко часа може да играете в сървъра без да въвеждате паролата. Това зависи от настройките на сървъра от администраторите Повечето сървъри чрез xauth плъгин добавят тази опция за да защитят профила на всеки отделен играч. Това от една страна е предимство, но в повечето случай за предпочитане е просто да играем чрез свободно влизане в сървъра без пароли. Residence също е плъгин за защита на сградите на играчите в minecraft сървъри без регистрация. С няколко команди и с два-три клика с ax

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.