Пропускане към основното съдържание

Как се прави въдица майнкрафт

Въдица

За да си направите въдица в играта сложете в Crafting table 2 x String и 3 x Sticks по този начин:

За да използвате въдицата просто отидете някъде, където има вода и хвърлете с дясно копче плувката на въдицата във водата. Изчакайте малко рибата да започне да кълве ще разберете по плувката и пак натиснете дясно копче на мишката и рибата е хваната.
Интересно, забавно и много увлекателна е всяка дейност, тънкост и детайли в играта Майнкрафт. За да се превърне времето ви прекарано в нея в едно страхотно изживяване е добре да сте наясно дори с най-малките подробности.
За направата на въдица в Майнкрафт или така наречената Fishing Rod са ви необходими съвсем малко материали, може дори единствено пръчките и конецът да свършат работа. За да ловите риба с новото си приспособление, трябва да натиснете дясно копче във водата, докато потъва плувката. Следва да чуете звук от уловената риба след, което трябва бързо да натиснете дясно копче и ако всичко мине гладко, до вас следва да изскочи сурова риба. Добре е да знаете, че когато пържите суровата тя не е така ефективна и лечебна, както когато я печете. В случаите, когато хвърлите плувката, но не уловите нищо, въдицата не си намалява издръжливостта.
Чрез Хелоински ъпдейт са вмъкнати много нови предмети и мобове и дори нови възможности и звуци за играта.
В Маинкрафт вече има моркови и картофи, а така също и пай направен от тиква. Можете да изобретите въдица с морков.
Други нови и много интересни неща в играта са предмет наподобяващ наковалня. Чрез него можете да променяте всяко оръжие и уред служещ за копаене и садене.
Сред най-новите мобове в Майнкрафт е нов бос, наричащ се Wither, освен него има и скелети в недъра.
Добавени са заразяване на заомбита. Така вилиджърите могат да се превръщат на зомбита и изглеждат по-различно, съществуват и начини да се променят.
В Майнкрафт са добавени и вещици, приличащи много на вилиджърите, но тяхната цел е да правят отвари и не са никак приятелски настроени.
Отделно от изброените неща има нови възможности за супер флат. Те могат да се коригират по настройки, с какви материали да са, както и, от колко кубчета да е света.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.