Пропускане към основното съдържание

Minechest

Какво е Minechest?

Minecraft колекционерски принадлежности до вашата врата всеки месец!
Това е официалния месечен сандък за феновете на играта Minecraft. Всеки месец има нова изненада!
Маркови стоки във всеки нов сандък всеки месец.
Всеки месец нови неща, играчки и колекционерски предмети и тениски за всеки. Като всеки път ще са нови и уникални неща, които само вие ще притежавате. Скрити предмети и тениски това е официалния сандък от Mojang. Както и DIY крафтинг рецепти плюс ексклузивни предмети на разположение първи за абонатите на майнчест.
Приключение отвъд сандъка!
Приключенията на MineChest са проектирани за да издържат едно ново ънбоксинг приключение. Както знаете разопаковането е доста популярно в интернет и това е може би главната идея на създателите на тази нова идея. Както знаем феновете на играта са много по света и доста хора ще се зарадват на тази идея. Сандъците ще бъдат пълни със предмети на които хора от всички възрасти ще се радват. Ще колекционират, носят и създават. Абонирането за MineChest ще донесе за вас едно истинско забавно преживяване във реалния свят, а не само в света на Minecraft. Сандъка ще пристига на вратата на всички абонирали се и ще донесе едно ново преживяване на истинските фенове на играта. Креативността на повечето играчи ще се принесе във истинския свят.
За сега тази опция е във бета версия и за съжаление не е достъпна за нас играчите и феновете на играта във България. Все още бета версията е достъпна само до определени региони във света и ще бъде тествана може би дали ще има успех. Ако имате интерес може да научите повече във официалния сайт на тази интересна идея:
Към официалния сайт >>>

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.