Пропускане към основното съдържание

Minecraft Crafting – Идея за Minecraft Мини Игра – Armored Battle Bow V3

Minecraft Crafting

Това е една кратка minecraft crafting  идея за режим на игра в Minecraft. Или по-лесно казано мини игри. Както всички знаем Spleef и разни други EggWars Skywars и различни такива други мини игри, които всеки от нас е играл. Та идеята е следната. Всеки отбор се разделя на 3 играча, като всеки отбор е зелен или жълт за да се отличават играчите. В инвентара на всеки от играчите се добавя по един лък и се пускат на специално направени за това карти. Целта на отбора е да намери и крафтне стрели по най-бързия начин. Колкото по-бързо действат отборите на играчите, толкова по-голям шанс имат за победа. Като е забранен PVP със ръце или мечове.

Единствено ще победи отбора успял по най-бърз начин да крафтне повече стрели и да успее да ги използва на време, защото не се знае дали другите играчи не са по-бързи. Като всеки път ще пуска играчите на различно място (карта пригодена специално за стрелба с minecraft crafting BOW. И ресурси, които са всеки път на различно място за създаването на лъка. Знаем, че има много интересни карти, които представляват оцеляване само на остров и ни предоставят едно ново Survival приключение за най-верните фенове на играта. Minecraft crafting е игра в която са въведени много нови промени през последните години, и са създадени едни от най-яките ресурсни пакети от различните играчи по света, които се забавляват и до днес със майнкрафт. Това беше една кратка идея за създаването на подобна на Skywars, която е позната на всички.
Това ще е една интересна идея за разработчиците на модове, както са направени SkyWars minecraft crafting, така и може да бъде създадена една нова и забавна мини игра. Ако и вие имате различни идеи за такива модове може да пишете в коментарите. Също така може да ни намерите в Facebook като напишете в търсачката „Играй Minecraft“

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…