Пропускане към основното съдържание

Конете в Minecraft

Ето че новия ъпдейт на Minecraft е вече тук. В тази статия ще разберете повече за конете в играта. Конете са мобове добавени в новата версия на играта. Те могат да бъдат опитомени и отгледани. След като опитомите кон и сложите седло, вие вече може да го контролирате по стандартния начин по който контролирате играча в Minecraft. Различни варианти на броня специално създадена за кон може да се добавят като натиснете “E” и отворите инвентара на коня. Там си има специално мястото за бронята.  След като добавите бронята конят ви ще изглежда по доста интересен начин. Конете могат да бъдат вързани за оградите с помощта на въжета. Има различни породи коне както и се подразбира че са в различни цветове. А за да ускорите растежа на малките кончета, може да използвате ябълки, захар, пшеница, хляб, златни ябълки и бали сено. В момента в играта има 5 вида коне. Това са: коне, магарета, мулета, скелетни коне и немъртви коне. Всеки вариант има уникални характеристики и маркировки.Поведение
Конете, които са автоматично добавени от играта обикновено ще бъдат всички един и същи цвят. Нормалните коне и магарета ще се разкарват в стада от едва четири коня. Магарешките стада са още по-чести.  Това засега са видовете, които може да срещнете в естествена среда. Другите видове коне може да намерите като използвате програма за редактиране. Всички коне ще се разхождат безцелно в  играта, като от време на време ще махат с опашка или ще ядат трева. Конете също така вдигат шум и понякога може трудно да бъдат опитомени. Конете не обичат вода, така че ако опитомявате кон върху вода, той веднага ще ви хвърли. Затова е хубаво да сложите 1-2 блока и да скриете водата за да опитомите коня без проблем.
Опитомяване
Възрастните и нормалните коне, магарета, мулета може да бъдат опитомени. За да отглеждате кон, трябва първо да го опитомите. Също така за да ползвате инвентара и да го яздите също трябва да сте го опитомили. За да опитомите див кон, трябва да сте до него и да натиснете десен бутон върху него с празна ръка. Важно: ръката ви трябва да е празна, ако имате предмет в нея няма да може да опитомите коня. След като коня бъде опитомен ще имате достъп до инвентара му и ще може да му сложите седло и броня.
Шанса за успешно опитомяване от пъврия път е почти 0%. След първия опит шанса ви се увеличава със 5%.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.