Пропускане към основното съдържание

Игра Господарят на Блоковете – Кратка Minecraft История

Глава 1: „Игра в пещерата“

В началото имаше само създател виждащ всичко, всемогъщ и доброжелателен, но безмилостен,  метафизичен олицетворение на всичко, което е добро, и правилно. Той е създател на нашия Minecraft игра свят той е „Notch“. Той създаде един свят, който не се харесва на царството и на Minecraft Realms. Това не беше просто сферичен свят, това беше един свят на блокове на върха на земята стояща под небето и до изгряващото слънце. Там лежеше най-известния блок в играта а именно: трева. А под земята беше пълно с пещери, които са Калдъръмени. Този свят е един квадратен рай. Не е подходящ за гледане от всеки, но този който може да го види ще разбере, че това е една математическа точност тълкувана през една магия наречена „Java“.  Първото начало в Minecraft света наречена пещерата на играта. Въпреки, че Notch е самотен в неговия свят, така той откри, че е порти към другите обитатели на царството му. И все пак той не беше много щастлив, защото търсеше какво прави неговия Realms толкова голям.

Глава 2: „Класика“

След като се консултира с неговите колеги, той създаде и водата в играта. Първата течност заобиколена от пясък. Плаващите пясъци в играта са се превърнали в един класически остров. Там имаше трева, пръст, пясък, дървета, както и дърво и листа, гъби, подземни пещери, рози, въглища, желязо и златна руда, както и  златни блокове. Той добави, стъкло, нормален камък, който не беше калдъръмен, вълна, с много различни цветове, сирене, искам да кажа, гъба, библиотечка, обсидиан, и дори динамит, въпреки че не се взривява. Светът става известен в целия свят, и повече хора се стекоха, за да станат част от него. В светът все още липсва ден и нощ цикъл обаче, затова той намира време и добавя това. Така се създаде нашата любима игра Minecraft игра, която играем и до днес.
Скоро той създава друг режим на игра, „Оцеляване в сървъри“. Това е същото като да оцелявате сам в играта, но и да може да играете с приятели и с други хора онлайн. Създаден е начин да се добавят предмети за по-лесно играене и развитие. Той нарича този занаят в играта крафтинг познат на всички нас феновете на играта. Следва добавянето на много руди навсякъде из световете и най-якото добавя лавата. След това червения камък и добавянето на кравите, конете и още много.
Следва и добавянето на Nether.

Глава 3: „Бета“

С Бета, заедно дойдоха леглата, за да пропуснете нощта и за декорация на вашите къщи, торти, вълците, които използвате за ваши любимци в игра, да се хранят овцете и се укротяват кучетата с кости. Всичко започна да изглежда много по-добре, и той добави и друг показател наречен „време“. Сняг, светкавици и дъжд се превърна в реалност. Тогава дойде карти, бутала, което може да тласне нещата, както и нова по-яка система за битки PVP Minecraft игра , което дава възможност на играчите действително да се забавляват, вместо бавна разходка из вселената, и земята, критични попадения на враговете си чрез друго оръжие като лък. Гладът е добавен, заедно с села и хора, за да ги обитават.
Може да прочетете още за историята, като следвате линка. Историята ще има и продължение.
Линк към оригиналната история:
http://www.planetminecraft.com/blog/lord-of-the-blocks-a-minecraft-short-story/

Коментари

Популярни публикации от този блог

Как да си направим отвари

Как да започнете с правенето на отвари в играта: Отварите в играта се консумират както всички храни в Minecraft. За да може да правим отвари първо ще ни трябва Glass bottle. Тя ще стане като добавите 3 x Glass по следния начин: след това трябва да направите и Brewing Stand той става като сложите 1 x Blaze Rod и 3 x Cobblestone по този начин: След като направите Brewing Stand вече може да правите отвари. Трябва да напълните бутилката с вода и да сложите в Brewing Stand пълна с вода бутилка плюс предмети дадени в рецептите за отвари. Ето и рецепти за отвари в Minecraft. Съставки на отвари: Отвари с негативен ефект: Добавете Fermented Spider Eye към awkward potion за да получите potion of weakness Добавете Spider Eye към awkward potion За да получите potion of poison Отвари с положителен ефект: Добавете Sugar към awkward potion  за да получите potion of swiftness Добавете Golden Carrot към awkward potion за да получите potion of night vision Добавете Blaze Pow

Minecraft Сървъри Без Регистрация

minecraft сървъри без регистрация са необходими на повечето Minecraft играчи. Целта на този тип сървъри е да предоставят на играчите вход в сървъра без изобщно да е нужно да въвеждат пароли. Това е доста удобно, защото всеки играч само трябва да добави сървъра да кликне върху него и да влезе в дадения сървър. Понякога става доста досадно да влезем в сървър и да въвеждаме при всяко влизане /login парола. xAuth плъгина има опция за запазване на сесията и след въвеждане на /login парола веднъж, то няколко часа може да играете в сървъра без да въвеждате паролата. Това зависи от настройките на сървъра от администраторите Повечето сървъри чрез xauth плъгин добавят тази опция за да защитят профила на всеки отделен играч. Това от една страна е предимство, но в повечето случай за предпочитане е просто да играем чрез свободно влизане в сървъра без пароли. Residence също е плъгин за защита на сградите на играчите в minecraft сървъри без регистрация. С няколко команди и с два-три клика с ax

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.