Пропускане към основното съдържание

Игра Господарят на Блоковете – Кратка Minecraft История

Глава 1: „Игра в пещерата“

В началото имаше само създател виждащ всичко, всемогъщ и доброжелателен, но безмилостен,  метафизичен олицетворение на всичко, което е добро, и правилно. Той е създател на нашия Minecraft игра свят той е „Notch“. Той създаде един свят, който не се харесва на царството и на Minecraft Realms. Това не беше просто сферичен свят, това беше един свят на блокове на върха на земята стояща под небето и до изгряващото слънце. Там лежеше най-известния блок в играта а именно: трева. А под земята беше пълно с пещери, които са Калдъръмени. Този свят е един квадратен рай. Не е подходящ за гледане от всеки, но този който може да го види ще разбере, че това е една математическа точност тълкувана през една магия наречена „Java“.  Първото начало в Minecraft света наречена пещерата на играта. Въпреки, че Notch е самотен в неговия свят, така той откри, че е порти към другите обитатели на царството му. И все пак той не беше много щастлив, защото търсеше какво прави неговия Realms толкова голям.

Глава 2: „Класика“

След като се консултира с неговите колеги, той създаде и водата в играта. Първата течност заобиколена от пясък. Плаващите пясъци в играта са се превърнали в един класически остров. Там имаше трева, пръст, пясък, дървета, както и дърво и листа, гъби, подземни пещери, рози, въглища, желязо и златна руда, както и  златни блокове. Той добави, стъкло, нормален камък, който не беше калдъръмен, вълна, с много различни цветове, сирене, искам да кажа, гъба, библиотечка, обсидиан, и дори динамит, въпреки че не се взривява. Светът става известен в целия свят, и повече хора се стекоха, за да станат част от него. В светът все още липсва ден и нощ цикъл обаче, затова той намира време и добавя това. Така се създаде нашата любима игра Minecraft игра, която играем и до днес.
Скоро той създава друг режим на игра, „Оцеляване в сървъри“. Това е същото като да оцелявате сам в играта, но и да може да играете с приятели и с други хора онлайн. Създаден е начин да се добавят предмети за по-лесно играене и развитие. Той нарича този занаят в играта крафтинг познат на всички нас феновете на играта. Следва добавянето на много руди навсякъде из световете и най-якото добавя лавата. След това червения камък и добавянето на кравите, конете и още много.
Следва и добавянето на Nether.

Глава 3: „Бета“

С Бета, заедно дойдоха леглата, за да пропуснете нощта и за декорация на вашите къщи, торти, вълците, които използвате за ваши любимци в игра, да се хранят овцете и се укротяват кучетата с кости. Всичко започна да изглежда много по-добре, и той добави и друг показател наречен „време“. Сняг, светкавици и дъжд се превърна в реалност. Тогава дойде карти, бутала, което може да тласне нещата, както и нова по-яка система за битки PVP Minecraft игра , което дава възможност на играчите действително да се забавляват, вместо бавна разходка из вселената, и земята, критични попадения на враговете си чрез друго оръжие като лък. Гладът е добавен, заедно с села и хора, за да ги обитават.
Може да прочетете още за историята, като следвате линка. Историята ще има и продължение.
Линк към оригиналната история:
http://www.planetminecraft.com/blog/lord-of-the-blocks-a-minecraft-short-story/

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.