Пропускане към основното съдържание

Как се прави факла в minecraft

Факлите са блокове, които излъчват светлина. Когато се постави на подходяща повърхност факлата се наглася така че да се пригоди към блока от всяка негова страна с изключение на долната страна. Играчите използват факлата за да осветяват затворени помещения в играта. Само един блок дърво и осем парчета въглища са нужни за да се направят 32 факли. Това прави факлата лесна за намиране в играта. Те също могат да бъдат намерени в естествено състояние в изоставени шахти на мината, крепости и селища.

Факлите действат като пълен блок когато се поставят и заемат място колкото един блок. За играчите те действат като твърд предмет което прави лесно преминаването през факли. Те също помагат за размразяването на снега, което ги прави полезни и пазят от замразяване. Те топят снега и леда в радиус на две пресечки от мястото, където е поставена факлата. Когато поставите факла във вода, тя ще бъде откъсната от водата. Тя също може да бъде използвана за генериране на въздух когато сте под вода. Факлите могат да бъдат поставени и върху сандъци, на върха на ограда или стъкло. Как се прави факла в minecraft? За да направите факла направете следното нещо: Добавете Stick+ Coal или Charcoal по следния начин:


Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…