Пропускане към основното съдържание

Ресурсен Пакет Modern Warfare 3

Фенове ли сте на Call of Duty? Играта която поставя играчите в една истинска, екстремна военна ситуация. Играенето на този FPS ви кара да се чувствате като част от армията готова да спре враговете. Действията в играта са ефектни. Не знаете кога и от къде ще се появи нов враг. Експлозиите са част от играта и се срещат от време на време. Играта разказва съвременната война. Ако вече сте играли играта, то няма смисъл от повече обяснение.

Да дойдем на темата за този ресурсен пакет. Modern Warfare 3 е един модерен ресурсен пакет направен специално за Minecraft. Целта е само една да донесе малко от атмосферата от играта. Предметите са направени така, че да се сещате за местата, които се срещат в играта. А защо не и да пресъздадете в Minecraft моменти от Modern Warfare. Променят се оръжията в Minecraft като добави пушки. Дори структурите ще изглеждат по-модерни.
Като разбира се това е просто ресурсен пакет целта е да промени играта по подразбиране и да вкара малко различно усещане при игра на майнкрафт.
Ако всеки ден играете редовно играта, то със сигурност постоянно търсите нови и нови модове и ресурси за играта. Това е за най-големите фенове на играта, тези, които направиха Minecraft една от най-играните игри. Ако сте Youtuber-и или просто играете за забавление то пробвайте сега този ресурсен пакет. Направен е за всеки
Препоръчваме ви този текстурен пакет, ако сте фен на играта а и ако просто искате нещо различно за летните месеци.
Линк за изтегляне:
Линк 1

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.