Пропускане към основното съдържание

Плъгин – Player Heads

Плъгините за сървъри на Minecraft се правят обикновено за добавяне на нови функции във сървъра Player Heads за да е забавно интересно на всеки играч. Всеки плъгин предлага различни неща за всеки играч по нещо, затова като в един сървър се добавят повече плъгини, той става интересен на почти всички играчи, и така в сървъра има за всеки по нещо. За едни играчи е забавно да играят pvp, за други да строят къщи. Този плъгин е насочен най-вече към pvp, но става и за всеки друг играч.
Каква всъщност е целта на плъгина: когато играете pvp с ваш приятел или срещу другите играчи има шанс да падне главата като предмет и вие може да я вземете. Така може да направите колекция на главите на най-силните играчи, които сте победили до сега. Понякога има играчи, които са трудни за побеждаване и трябва да ги победите няколко пъти за да спечелите една глава за вашата колекция. Също така може да бъде използвана като шлем на вашия герой. Разбира се не дава никакви защити и точки, но може да бъде използвана за забава.
Ако понякога играете pvp, няма добра плячка и чувствате, че заслужавате награда за вашата победа. Тогава PlayerHeads е точно за вас! В момента това е доста популярен плъгин за сървъри, така че ви препоръчваме да добавите този плъгин и във вашия сървър за да може играчите да се забавляват. Инсталацията е супер лесна. Просто изтеглете .jar файла и го добавете във вашата plugins папка на вашия сървър. След това рестартирайте или презаредете вашия сървър и плъгина е готов за ползване.
За да изтеглите плъгина натиснете тук: Линк 1

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.