Пропускане към основното съдържание

[Мод] Portal Gun

Minecraft Portal Gun е създадена като повечето игри да бъде забавна и приятна за играене игра от потребители на определена възраст. Като първоначална идея играта е била измислена за по-малките играчи. Но след време се разбира, че играта има голям потенциал и се играе както от малки така и от големи и може да се каже, че е забавна за всеки, който обича такъв жанр игри. След като играта е разработена и са пуснати бета версиите тя започва да става все по-популярна и да се играе от все повече хора. Както всички знаем със всеки нов ъпдейт на версията има нови и нови неща. Но както всяка игра след като играем много време започва да ни става скучна и ние трябва да намерим нещо което малко да я промени или разнообрази. Точно за това в играта са измислени текстурните / ресурсните пакети и модовете. Както знаете модовете и текстурите за играта се правят от играчи по целия свят. Точно това е якото, защото след като от Mojang обновят играта и ни омръзне, то ние винаги може да намерим в интернет модове направени от играчи за играчи. Това са програмисти, които разбират Java и инвестират собственото си време за да направят конкретен мод по тяхна идея за играта. С други думи те работят за подобряването на играта и за разнообразието на другите играчи. В повечето случай тези модове са безплатни за изтегляне и игра. Точно това е якото просто влизаме и избираме желан мод.
Мода за портали в Minecraft представя една много по-различна игра. В този мод има много уникални функции. Направен е така, че да се запази оригиналната идея на играта, но да се добавят уникални неща като портали. Има дълъг списък от начини да направите портал в играта и да се телепортирате до другата страна. След инсталиране на мода ще видите уникалните му възможности. Повече информация също може да намерите в линковете и да разгледате снимките на мода. Като разработчика на мода не е пропуснал и детайлите. Обхваща много от функциите на играта Portal.
Линк към мода: Линк 1

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…