Пропускане към основното съдържание

PvP Bulgaria – Коледен Ресурсен Пакет – Snaether

pvp bulgaria

Snaether Коледен ресурсен пакет е тематичен коледен пакет в нов стил направен от „nathanepicness“. Целта му е да ви донесе цялата коледна атмосфера в майнкрафт. Целия отбор принадлежащ на ресурсния пакет целят да ви донесат добре изглеждащи коледни текстури pvp bulgaria. Екипът се нарича „Ранова“, и всеки член има различна роля в създаването на този пакет. Поради тази причина вие може да се наслаждавате на непрекъснати обновления на ресурсния пакет и да очаквате всяка нова актуализация. Постоянни актуализации и нови неща може да очаквате скоро. Тази текстура е била свалена над 21 000 пъти та какво чакате  и в момента има ново обновление.

Какво е направил екипа създал текстурата? Просто са взели оригиналния ресурсен пакет и са превърнали повечето предмети по подразбиране и ги е променил да чувствате коледно настроение по време на празниците докато играете и се забавлявате. Коледните ваканции са едни от най-вълшебните за нас и няма да е излишно да добавим тази атмосфера в нашата любима игра pvp bulgaria. Аз лично мисля, че е твърде рано да очакваме с нетърпение Коледа, но някои хора са прекалено развълнувани и за тях препоръчваме да пробват тази избрана от нас празнична и добре направена текстура за играта!

TNT pvp bulgaria е направен да изглежда като подарък. Това е малко подвеждащо, но е направено с цел забавление и за строителите в играта е нещо уникално. Може да крафтнете три елемента и да направите захарната тръстика да изглежда уникално като захарно коледно бастунче. Сложете вашия коледен скин и се насладете на едно ново приключение за посрещането на новата 2017 pvp bulgaria година със много усмивки и много приятни моменти. Изтеглете ресурсния пакет пробвайте го и ако ви хареса може да го използвате през следващите два месеца. И не забравяйте да бъдете в коледно настроение през цялото това време. Да прекараме едни незабравими празници.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.