Пропускане към основното съдържание

Radiation Island Нова игра вече в App Store


Radiation Island излезе в Appstore вчера с комплект от зомбита. Това е сървайвъл приключенска игра в която действието се развива на един отдалечен остров. В играта героят е бил част от експеримента Филаделфия, който на пръв поглед изглежда добре, но нещо не е наред той е бил транспортиран до друго измерение. Това алтернативно ново измерение е апокалипсис където ядрените инциденти довели до зомбификация на целия остров и всичко което е било близо до острова.Вие трябва да оцелеете и да намерите пътя си към своето собствено измерение.
За целта вие трябва да използвате вашите умения като ловувате и намирате храна, намирате улики към тайните на света, както и изработване на оръжия и предмети с цел оцеляване в този остров пълен с зомбита. Играта разполага с крафтинг система. Може да изработите всякакъв вид предмети като намирате важни ресурси необходими за изработването на всеки един предмет.
Не само зомбитата са опасни, има и места, които са заразени с радиация и трябва да ги избягвате, гори пълни с мечки  и вълци като дори и водата е пълна с крокодили. След като преминете острова за 1 играч то вие ще отключите мултиплейър режим и там ще може да играете с други играчи в търсене на благородни ценности.
Играта вече е достъпна в Appstore на цена от   $2.99
Линк към играта Radiation Island By Atypical Games

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.