Пропускане към основното съдържание

RanCraft мод за пингвини 1.4.7

Пингвини

Този мод е доста интересен. Той позволява да виждате пингвини в играта. Те са доста сладки и пухкави животни, затова може да се доберете до тях и чрез Minecraft. С помощта на този мод вие без да се занимавате с търсене на пингвини може да ги имате в играта. Този мод предлага не един, не два, а три нови видове пингвини в Minecraft. Бели пингвини, Галапагос пингвини и мистериозни Пингвини нинджи. Но какво точно правят? Каква е тяхната употреба, силните и слабите страни на пингвините може да видите само като добавите мода към вашата игра. Нинджа пингвините се появяват само през нощта, дори и тогава те са изключително редки. Те са оборудвани с катани и не могат да бъдат укротени и не се унищожават, когато са изложени на жестоката слънчева светлина в играта през деня. Те са много бързи и ви търсят за да ви уловят. Всички други пингвини могат да бъдат остригани за пера. Младите и бебетата пингвини са лесно различими по-големите. Ако търсите пингвини за играта това е вашето решение. С този мод вие добавяте малки и големи пингвини, които излизат само през вечерта в играта и не са засегнати от дневна светлина. Понякога трудно може да засечете пингвини нинджи в играта, защото се срещат доста рядко. Тези пингвини са доста интересни и може доста да разнообразят играта като вкарат малко интересна атмосфера. Пингвините също могат да бъдат опитомени и така ще ви следват.
Повече информация за мода може да намерите тук:  

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.