Пропускане към основното съдържание

[Ресурсни пакети] Viking Realistic Pack & MineTheftAuto

Здравейте днес ще ви представя два ресурсни пакета и те са:
Viking Realistic Pack е един от най-интересните текстурни пакети, които открих днес в Minecraftforum. Много голямата резолюция на този ресурсен пакет си струва наистина да се пробва и да се изтегли ако търсите нов ресурсен пакет. Блоковете са така ретекстурирани, че трудно ще намерите разлика с тези от по подразбиране и този. Има много добре направени тухлени блокове.  Има и уникални shaders, които съвпадат много добре със пакета и може да направите средновековни къщи и вътре да са обзаведени много интересно. Селата и бараките са много характерни и са преправени както трябва. Личи си, че създателя се е постарал доста. Културите и  фермите са направени също много яко, като фермите светят и това изглежда доста яко. Glowstone също е доста добре изграден. Калния блок е превърнат във сняг. Изисква се mcpatcher.
Линк към ресурсния пакет:
Линк 1Линк 2MineTheftAuto Ресурсен пакет:
Когато Grand Theft Auto срещне Minecraft. Това мога да кажа с няколко думи за този ресурсен пакет. Както всички знаем GTA е една от най-популярните игри.
Съдържа 16 x 16 и може с този ресурсен пакет директно да пренесете GTA. Дизайнера се е опитал по възможно най-добрия начин да пресъздаде елементите от GTA. Разработено е всичко с много детайли и е направено чисто и ясно. Подходящо е както за игра в Multiplayer, така и за игра в Singleplayer. Може да го ползвате в сървъри създадени специално за GTA. В интернет съм срещал подобни сървъри направени по същата идея. Също така може да използвате заедно с карти изградени на основата GTA. MineTheftAuto позволява на играчите да инсталират нова и модерна тема във тяхната игра. Съдържат се също така и отделно направени звуци в игра както и нови модели на играчите и нови shaders. Премахнати са някой брони и са добавени нови. Тези два ресурсни пакета са направени само и единствено за забавление. Да разнообразите начина на игра.
Линк за изтегляне на MineTheftAuto: Линк 1Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.