Пропускане към основното съдържание

Елементите в играта

За да играете Minecraft трябва да посетите официалния сайт на играта. Там може да закупите играта и вече ще може да играете. Предимството на тази игра е че не е с голям размер – играта е под 100 мегабайта. След като се регистрирате и вече имате закупена игра ще може да играете без да имате проблем. Тя не изисква много големи характеристики и почти на всеки компютър може да се играе играта. Графиката не е една от най-добрите, но за сметка на това има доста възможности.

В играта има два режима на игра “Singleplayer” и “Multiplayer” вие избирате дали да играете с приятели в мрежа или да играете сам в сингълплеър. След като изберете Singleplayer режим на игра ще може да превключите на три режима а те са: Survival, Hardcore и Creative. Може би най-популярни са Creative и Survival.

На Creative разполагате с абсолютно всички блокове, материали и животни в играта. Там може да използвате блоковете в неограничено количество и да летите. Това прави доста лесно строенето и в този режим може да направите доста големи и красиви сгради. Ако сте нов в играта ви препоръчвам да започнете от Creative Mode за да видите блоковете и материалите в играта.

Като изберете Survival e друго там трябва сами да набавяте материалите за да направите малки сгради. В началото трябва да намерите подслон за да оцелеете докато съберете малко оръжия дърво и други важни неща. В Survival Mode имате броня е здраве, и така може да бъдете нападани от животните през вечерта. Като започнете в този режим задължително първото нещо е това да си намерите подслон и след това да започнете да търсите материали. Може би най-главно е да направите мотика и секира за да може лесно да набавяте дърва и по лесно да копаете калните блокове. 
След като вече сте понаучили малко да играете в Singleplayer може да пробвате в Multiplayer с приятели. За да играете с приятели трябва да намерите хубав сървър на Minecraft който да е редовен и да е онлайн постоянно за да може да играете по всяко време.

Също друго интересно нещо в играта са отварите. С тях може да се възстановявате, да си увеличавате скоростта на движение, да ставате невидими, да си пълните кръвта и други интересни неща. Те се правят по най-различни начини като първо е нужно да имате Brewing Stand за да може да произвеждате отвари.

Оръжията в играта помагат за по-лесно оцеляване. Bow-а в играта се използва за стреляне на животни от далечни разстояния. За да стреляте с Bowa обаче трябва да имате стрели. Има животни, от които падат стрели, но също така може и с Crafting table да си направите стрели. Има 5 вида меча и те са Iron, Wooden, Stone и Diamond Sword. Те също може да се набавят като съберете нужните материали и ги сложите на Crafting масата по правилния начин. За да станат по-силни оръжията има Enchanting. С него може да подобрите както оръжията, така и броните. Има най-различни видове Enchanting.

Храната в играта също е разнообразна и служи за поддържане на глада. Когато минава известно време глада на играча в Survival режим се увеличава и трябва да се храни. За това може да го храните с ябълки, хляб и различни видове месо.

Добавени са и методи за придвижване по вода. Лодката е направена за играча да не потъва и да се придвижва доста по-бързо от нормалното по вода. Тя се прави доста лесно и не е проблем да си я набавите само ви трябва малко дърво и веднага сте сглобили лодка. Така по бърз начин ще се придвижвате по вода до желаното място. 
Когато е във вода играча задължително трябва да е на повърхността, защото когато е под вода има време в което може да издържа.

Има сайтове в които потребителите споделят картите, които са играли. Така може да намерите доста интересни карти в интернет и да видите другите потребители какви интересни неща са построили. 

Ако сте играли много играта и е започнала да ви става еднообразно като я играете, то лесно може да разнообразите като добавите нови текстури и така тя ще стане съвсем различна. В интернет има много текстури за Minecraft и лесно ще намерите текстури за вашия вкус. Някой текстури сменят само част от блоковете, но други доста променят нещата и играта става различна, но все така забавна.

Коментари

  1. Paddy Power: SIXTY CHANCE WIN & WINS
    When you bet £10+ 우리카지노 on 5 selections, you receive a matched win kirill-kondrashin of £100 if your first £10 loses. The minimum odds of winning any £100 is 1/6 of your

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Как да си направим отвари

Как да започнете с правенето на отвари в играта: Отварите в играта се консумират както всички храни в Minecraft. За да може да правим отвари първо ще ни трябва Glass bottle. Тя ще стане като добавите 3 x Glass по следния начин: след това трябва да направите и Brewing Stand той става като сложите 1 x Blaze Rod и 3 x Cobblestone по този начин: След като направите Brewing Stand вече може да правите отвари. Трябва да напълните бутилката с вода и да сложите в Brewing Stand пълна с вода бутилка плюс предмети дадени в рецептите за отвари. Ето и рецепти за отвари в Minecraft. Съставки на отвари: Отвари с негативен ефект: Добавете Fermented Spider Eye към awkward potion за да получите potion of weakness Добавете Spider Eye към awkward potion За да получите potion of poison Отвари с положителен ефект: Добавете Sugar към awkward potion  за да получите potion of swiftness Добавете Golden Carrot към awkward potion за да получите potion of night vision Добавете Blaze Pow

Minecraft Сървъри Без Регистрация

minecraft сървъри без регистрация са необходими на повечето Minecraft играчи. Целта на този тип сървъри е да предоставят на играчите вход в сървъра без изобщно да е нужно да въвеждат пароли. Това е доста удобно, защото всеки играч само трябва да добави сървъра да кликне върху него и да влезе в дадения сървър. Понякога става доста досадно да влезем в сървър и да въвеждаме при всяко влизане /login парола. xAuth плъгина има опция за запазване на сесията и след въвеждане на /login парола веднъж, то няколко часа може да играете в сървъра без да въвеждате паролата. Това зависи от настройките на сървъра от администраторите Повечето сървъри чрез xauth плъгин добавят тази опция за да защитят профила на всеки отделен играч. Това от една страна е предимство, но в повечето случай за предпочитане е просто да играем чрез свободно влизане в сървъра без пароли. Residence също е плъгин за защита на сградите на играчите в minecraft сървъри без регистрация. С няколко команди и с два-три клика с ax

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.