Пропускане към основното съдържание

Майнкрафт 2

Майнкрафт за телефон. Проблемите, които може да срещнем при играенето в survival и как да ги решим. Идеи за майнкрафтери и направа на енчантинг маса в майнкрафт за телефон.

При започването на нова игра в майнкрафт 2 покет изданието се играе по стандартния начин както в майнкрафт 2 за лаптоп и пц. Както знаем всички събираме дърво след това крафтваме крафтинг маса и започваме да се развиваме. Първоначално е важно да намерим вълна и да направим легло и да го поставим на специално създадено от нас място. Дотук добре сега е време да намерим желязо и да създадем кирка, която е достатъчно здрава за да копае злато.
Проблема който откривам в новата версия на играта е бързото чупене на златната кирка. Златото е трудно за откриване в пещерите и трябва да поиграем няколко часа преди да се сдобием с 15-20 злато и да го изпечем във фурната. Добре събрах злато направих си златна кирка и какво да открия? Златната кирка се чупи по-бързо от желязната. Това е голям минус за мен, до сега не знаех за това. Предпочитам да използвам диамантена кирка и да се наслаждавам на здравината и. Най-добра и здрава кирка с която мога да изкопая доста неща. Трудно е да се намери диамант, но след като веднъж намерите ще ви е лесно в процеса на игра.
Друг важен трик е намирането на лава и създаването на кофа. Взимаме кофа и слагаме върху лавата. Така ще получим материал, които е нужен за направата на енчантинг маса. Чрез нея може да създадем диамантена кирка със свойство нечупливост едно или при късмет нечупливост две. Всичко е въпрос на късмет и след създаването на такава кирка ще се забавляваме на копаенето и на играта като цяло. Всичко е въпрос на късмет, защото може докато копаем да попаднем на лава и да загубим предметите. Тези съвети са полезни при играене в режим на оцеляване в майнкрафт за телефон, защото ако играем с cheats няма да може да печелим постижения в xbox акаунта ни. По-яко е да спечелим такива постижения а и играта е по-интересна.  
Едно от яките неща в играта за телефон е, че може да се прави енчантинг на предметите. Това е рецепта в която ще разберете как се прави енчантинг маса в майнкрафт 2.
– Стъпка 1 – Направете книга. Трябва ви захарна тръстика, която често може да се намери до водата където има пясък. Използвайте крафтинг маса за да я превърнете в книга.
  • Стъпка 2 –  Вземете малко кожа.
  • Стъпка 3 – Намерете 5 диаманта. – Трябват ви 5 диаманта, защото трябва да имате диамантена кирка. Без диамантена кирка няма как да набавите следващия материал.
  • Стъпка 4 – Вземете Обсидиан
За да набавим обсидиан се изисква да ползваме малък трик. Първо направете кофа от желязо. След това вземете вода и намерете лава. Полейте лавата с вода и така от сместа се получава обсидиан. Характерното за обсидиана е, че може да се копае само със диамантена кирка. За това беше нужно да имаме 5 диаманта, за да създадем предварително тази диамантена кирка и да имаме предварително готов инструмент. – Стъпка 5 – Съберете всички изброени материали и вече имате енчантинг маса в майнкрафт за телефон.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.