Пропускане към основното съдържание

Запознайте се с Лама – Новите неща в играта

Срещнете прекрасната Лама! Тя изглежда много сладка в играта! Е, почти.

Трябва да си доста глупав за да представиш новото животно в играта. Те могат да бъдат по-сладки и очарователни от овцете и малките розови прасенца. Ламата е толкова сладка и толкова очарователна, че вие все още сигурно гледате с интерес картинката на тази лама. Може би се чудите как ще изглежда тя в играта или вече знаете? Наслаждавайте се на това прекрасно животно докато играете играта.
Ламите идват в четири различни цвята. Сиво, кафяво, бяло и кремаво. Тя е натурално появяващ се моб из картата и произволно се появява на обозначените за това места.
Този тип животни могат да бъдат окротени както кравите и прасенцата в играта. Няма нищо странно, защото те имат същото поведение. Не са враждебни и са много приятни на външен вид. Добавят нова атмосфера в играта и става по-забавно за игра. Интересното е, че ламите могат да имат малки бебета лами и така тези нови обитатели на майнкрафт света стават още по-сладки. Друг интересен факт е, че те доста трудно са стигнали до избор, когато е трябвало на разработчика Jens да избере какво ново животно да бъде добавено в предстоящите обновления на играта.
Jens казва: “За всеки по-главен ъпдейт ние се опитваме да добавим по едно ново животно…” Повече може да прочетете на twitter страницата му.
Той също споделя, че добавянето на ламата е станало чрез анкета в twitter и повечето хора гласували за ламата. Те са искали да добавят алпака(това е някакъв вид лама с по-мека вълна от ламите). Финалното решение от анкетата и от главния избор на Jens е ясно и тази сладка лама скоро ще бъде из всеки един майнкрафт свят. След новите обновления играчите ще могат да се радват на още едно нововъведение, което цели подобряването на играта. Следете нашия уеб сайт за новите неща в играта. Постоянно следим новите неща и добавяме само най-актуалните и интересни обновления.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…