Пропускане към основното съдържание

Ски курорт – Карта За Майнкрафт

Време е да отидем на почивка. Да, но къде да отидем? Аз например като се замисля никога не съм ходил да карам ски никъде. Това е интересен ски курорт. По света има много почитатели на карането на ски и доста често през зимния период са в планината и карат ски. Карането на ски е изпълнено с много падане в студената планина. Хубавото на игрите е, че от вкъщи на топло играем и няма риск от падане и от настинка.  Когато сме в реални условия в планината става малко опасно и трябва да се внимава. Редовното каране на ски крие рискове.
А сега да се замислим дали има игра, която да позволи да караме ски от топлината и сигурността на собствения ни дом? Сигурно вече знаете отговора. Майнкрафт е нашата игра. Задължително опитайте тази уникална зимна карта. Може да я намерите в търсачките като напишете WORKING SKII RESORT 3.0 и потърсите създателя на картата в  гугъл Minimumwageminecraft! Тази карта обещава всичко, което някога бихте искали от луксозен ски курорт добавен в игра. Картата разполага със: Няколко ресторанта! Огромни планини! Яростни склонове! И за финал работещи лифтове. Какво повече може да искаме от една карта за майнкрафт?

Чрез картата може да се насладите на една уникална и забавна атмосфера на голям и скъп луксозен ски курорт. След като заредите картата и започнете игра ще се появите в малка стая без прозорци и без очевидни изходи. Трябва да избягате от стаята и веднага започвате да се чудите как? С табелки в игра е изписано с главни букви мястото за спауна. Бутоните са за спаун на самолет. Но какъв ще е този самолет? Това ще оставим на вас за да влезете и да разгледате с интерес картата. Ако ви кажем всички подробности няма да ви е интересно. След кратко търсене как да отидете на спауна ще изчакате малко и вече ще бъдете пред входа за уникалния ски курорт. За майнкрафт играчки може да посетите линка.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.