Пропускане към основното съдържание

Една стъпка по-близо до 1.12

Миналата седмица беше последна за представяне на  новите екстри във версия 1.12. И като се започне от тази седмица екипа на играта ще се фокусира върху полирането на новите неща и фиксиране на възможно най-много бъгове, които има до момента и които е възможно да бъдат оправени с цел оптимизация на играта. Когато се добавят нови неща винаги има бъгове и трябва време за оправянето докато всичко бъде готово за пускане в играта.
Промени в снапшота с код 17w17b
  • Поправка на трудностите с илюзията
  • Добавени са номерата на подсказката по време на игра за индикатора за напредък в игра
  • Повече звукови ефекти в илюзията и на инструмента арфа
  • Добавено е разширение за енчантинг
  • Добавено е условие за размер когато се активира местоположението
  • Поправени са още доста бъгове
  • Нови подобрение и разширения в цветни блокове и различни теракота блокс – това са нови подобрения, които даже и аз още не съм срещал в игра, но скоро мисля да пробвам снапшота
  • Оптимизирана книга за рецепти
  • Разширените икони сега позволяват стойност на данните
 И още много различни подобрения, които ще бъдат добавени в предстоящата 1.12 версия, която с всеки изминал ден се доближава до нас. И скоро може да бъде пусната и добавена към играта. Всички знаем, че снапшота е само приготовление и пуснат публично за тестване и репортване на бъгове от майнкрафт обществото. Това е шанс за играчите да разбират първи какво ново ще има в играта и върху какво работят разработчиците на майнкрафт. Те всеки изминал ден се стремят да подобряват играта за да може в краен и завършен вид да се радваме постоянно на новите неща. Постоянното обновяване на играта задържа интереса на играчите и с всеки изминал месец прави играта по-добра. Аз очаквам с нетърпение новите неща и ще пробвам възможно най-скоро новия снапшот. Ако вече сте пробвали снапшота може да дадете мнение за него.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.