Пропускане към основното съдържание

Боядисване на Яйца – Идеи за Майнкрафтери 2019

Боядисване на яйца за Великден.
Здравейте на всички майнкрафтери и посетители на сайта. Покрай приготовленията за Великден има много приятни емоции. Всяко едно семейство боядисва яйца и се приготвя за празника. Навсякъде около нас има реклами свързани с празника също така и в магазините се продава боя за яйца из цялата страна. По пътя виждам възрастни хора, които носят боядисани яйца и водят внуците си с тях. В града е спокойно и се носи из въздуха някакво празнично настроение.
Тези яйца на снимката не са боядисани от мен това е една идея, която видях и ми хареса и реших да я споделя с вас. Това на снимката не са истински яйца, но могат да бъдат добра декорация и да вкарат приятно настроение ако ги добавим по време на празника.
И аз предварително подготвих яйцата за боядисване на яйца като ги сварих по правилен начин за известното подходящо време за варене на яйца, което може да намерите в google като потърсите колко време се варят яйца. След това ги оставих малко в хладилника за да останат вкусни и пресни докато се приготви боята и другите нужни неща. След това като беше приготвено всичко започна боядисването. След 1-2 часа яйцата бяха приятно боядисани. Всеки път се получава различно. Всичко зависи от яйцата, боята и техниката на боядисване която използвате. В интернет има много съвети  за креативно боядисване на яйца за това от там може да вземете малко идеи. Важно е да бъдете уникални. Така ще се получат добре вашите яйца и след малко търпение ще имате прекрасно боядисани яйца. Тази година взех боя на която пишеше пълно описание за добре боядисани яйца. За повече идеи може да разгледате различни клипчета в youtube.
Нужни неща за правилно боядисване:
– Боя за яйца
– Закрепител за боя
– Ръкавици за защита
– 5 купички в които до изсипете боята
– Държач за яйца

Идеи за боядисване на яйца

Кратки инструкций за боядисване на яйца:
– Добавете четирите вида боя в 150ml вода със стайна температура в четири отделни съда като добавите и 1 супена лъжица оцет във всяка отделна боя.
– След това добавете и в отделен пети съд 150ml гореща вода за закрепителя нужен за правилното залепване на боята и добавете 3 супени лъжици оцет. За да измеря 150ml използвам кухненска везна. Вие може да използвате и купичка, която има написано колко вода е добавена за да сте точни и да се разтвори правилно боята.

Хубаво е яйцата да бъдат със стайна температура. Ако ги изваждате от хладилника е добре да постоят поне 1-2 часа навън преди да започне боядисването.
Това е всичко свързано с подготовката преди боядисването и следващата стъпка е да потопите и да боядисате яйцата като трябва да се държат 15-25 секунди в боята и да се изкарват яйцата. Бъдете креативни и ще получите перфектно боядисани яйца. Най-важно е да започнете с боядисването на първото яйце, което трябва да бъде в червен цвят.
Ако искате може да вземете и стикери за да имате различни яйца. За да се получат различни цветове от тези четири цвята с които разполагате може да прочетете на опаковката за боя където пише как да получите различи видове цветове боя. Това е доста яко, защото само с четири цвята може да получите седем различни цвята креативно боядисани яйца. Номера е като потапяте боядисано яйце от един цвят в друг цвят. Друга идея е да вземете кристали за яйца, които се сипват по време на варене на яйцата и кристалите полепват докато се варят и след това трябва да изчакате докато полепнат. Това е супер яка идея и става красиво. Вашите яйца след като се сварят са на кристали и блестят. Други известни техники са да вземете цветя и внимателно да украсите яйцата преди да се боядисат. Предполагам, че всички от вас са боядисвали много пъти яйца и знаят повечето от тези трикове. Ако имате и вие интересна идея и сте я пробвали може да изпратите на нашия E-mail и да публикуваме и вашите интересни идеи. Това, което съм написал е просто пример за добре боядисани яйца. 

В майнкрафт също може да се забавлявате и да добавите настроение свързано с празника в играта. Може да смените вашия скин и да направите яйца в играта или да направите различни мини игри. Направете Великденски лов на яйца или се забавлявайте с приятели докато стройте Великденски заек. Пиксел арта направен от вас ще ви отнеме време, но там също може да пресъздадете боядисани яйца и да се забавлявате с приятели.
За всички майнкрафтери ви даваме идея за боядисване на яйца свързани с играта. Направете яйце с цветовата палитра използвана за играта. След като вече имате боядисане яйца може да се забавлявате и да се наслаждавате на празника докато си хапвате козунак. За да са по-щастливи децата ви може да ги зарадвате с Великденски игри.
Това е всичко от мен Весел Великден!

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.