Пропускане към основното съдържание

[Мод] Lucky Block

Какво е Lucky block

– Късметлийските блокове ?
The Lucky Block мод добавя само един блок, още над сто възможности за Minecraft! Просто кликвайте върху блокчето, стискайте палци и се надявайте да падне нещо, което ще ви бъде полезно или ви е необходимо. Но сега, с тази нова версия, можете да очаквате повече, отколкото само предмети. От късметлийските блокове вече може да падат животни, чудовища, други обекти и дори структури!
От гиганти да фойерверки и пръчки с диаманти, мода късметлийските блокове ще ви даде едно вълнуващо изживяване всеки път, когато играете.
Ниво на късмет
Късметлийските блокове може да имат различни нива на късмет ако ги сложите в работната маса с определени предмети.
В полето “Късмет” на късметлийския блок е показан бар от 0 до 100 колкото по-високо е нивото на късмет, толкова по-вероятно е да се падне нещо по-добро. Нивата на късмет могат да бъдат от 0 до -100 като отрицателните нива на късмет правят късметлийските блокове без късмет. Има три късметлийски блока в инвентар в творчески режим на игра. Един от тях е нормален, един има ниво на късмет 80 и едно -80. Само късметлийски блок с ниво на късмет 0 могат да бъдат направени в стак.
Генериране
Късметлийските блокове вече могат да бъдат генерирани в произволни структури.
Сегашните структури са кварцов „гръцки храм“ и останки от stome тухли и netherrack.
Късметлийските блокове в храма ще имат ниво на късмет между 50 и 100, но в останките е от -50 до -100!
Спаунрейта е 1 към 200 на chunk.
Подобрения
добавени са късметлийски блокове от които падат неща, които сте добавили вие, тоест може да изберете какво още да пада от блоковете. Това може да стане с помощта на команди.
Когато допрете късметлийски блок с Silk Touch Pickaxe от него ще падне още един късметлийски блок.
Какво може да падне от блоковете?
Добавени са: 6 нови дропа, храм с осем късметлийски блока, 2 късметлийски блока като единия е с късмет другия не, куп различни видове риба, с въдица, селянин, който язди купчина прасета, коне, безсмислено глупаво съобщение за сериозна опасност и гъби.
Изисквания:
За да инсталирате мода трябва да имате Forge mod добавен към вашия Minecraft
Forge Изтеглете от тук: Линк
След това изтеглете The Lucky Block мод от тук: Линк
Поставете .jar файла във вашата Mods папка.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Как да си направим отвари

Как да започнете с правенето на отвари в играта: Отварите в играта се консумират както всички храни в Minecraft. За да може да правим отвари първо ще ни трябва Glass bottle. Тя ще стане като добавите 3 x Glass по следния начин: след това трябва да направите и Brewing Stand той става като сложите 1 x Blaze Rod и 3 x Cobblestone по този начин: След като направите Brewing Stand вече може да правите отвари. Трябва да напълните бутилката с вода и да сложите в Brewing Stand пълна с вода бутилка плюс предмети дадени в рецептите за отвари. Ето и рецепти за отвари в Minecraft. Съставки на отвари: Отвари с негативен ефект: Добавете Fermented Spider Eye към awkward potion за да получите potion of weakness Добавете Spider Eye към awkward potion За да получите potion of poison Отвари с положителен ефект: Добавете Sugar към awkward potion  за да получите potion of swiftness Добавете Golden Carrot към awkward potion за да получите potion of night vision Добавете Blaze Pow

Minecraft Сървъри Без Регистрация

minecraft сървъри без регистрация са необходими на повечето Minecraft играчи. Целта на този тип сървъри е да предоставят на играчите вход в сървъра без изобщно да е нужно да въвеждат пароли. Това е доста удобно, защото всеки играч само трябва да добави сървъра да кликне върху него и да влезе в дадения сървър. Понякога става доста досадно да влезем в сървър и да въвеждаме при всяко влизане /login парола. xAuth плъгина има опция за запазване на сесията и след въвеждане на /login парола веднъж, то няколко часа може да играете в сървъра без да въвеждате паролата. Това зависи от настройките на сървъра от администраторите Повечето сървъри чрез xauth плъгин добавят тази опция за да защитят профила на всеки отделен играч. Това от една страна е предимство, но в повечето случай за предпочитане е просто да играем чрез свободно влизане в сървъра без пароли. Residence също е плъгин за защита на сградите на играчите в minecraft сървъри без регистрация. С няколко команди и с два-три клика с ax

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.