Пропускане към основното съдържание

[Мод] Lucky Block

Какво е Lucky block

– Късметлийските блокове ?
The Lucky Block мод добавя само един блок, още над сто възможности за Minecraft! Просто кликвайте върху блокчето, стискайте палци и се надявайте да падне нещо, което ще ви бъде полезно или ви е необходимо. Но сега, с тази нова версия, можете да очаквате повече, отколкото само предмети. От късметлийските блокове вече може да падат животни, чудовища, други обекти и дори структури!
От гиганти да фойерверки и пръчки с диаманти, мода късметлийските блокове ще ви даде едно вълнуващо изживяване всеки път, когато играете.
Ниво на късмет
Късметлийските блокове може да имат различни нива на късмет ако ги сложите в работната маса с определени предмети.
В полето “Късмет” на късметлийския блок е показан бар от 0 до 100 колкото по-високо е нивото на късмет, толкова по-вероятно е да се падне нещо по-добро. Нивата на късмет могат да бъдат от 0 до -100 като отрицателните нива на късмет правят късметлийските блокове без късмет. Има три късметлийски блока в инвентар в творчески режим на игра. Един от тях е нормален, един има ниво на късмет 80 и едно -80. Само късметлийски блок с ниво на късмет 0 могат да бъдат направени в стак.
Генериране
Късметлийските блокове вече могат да бъдат генерирани в произволни структури.
Сегашните структури са кварцов „гръцки храм“ и останки от stome тухли и netherrack.
Късметлийските блокове в храма ще имат ниво на късмет между 50 и 100, но в останките е от -50 до -100!
Спаунрейта е 1 към 200 на chunk.
Подобрения
добавени са късметлийски блокове от които падат неща, които сте добавили вие, тоест може да изберете какво още да пада от блоковете. Това може да стане с помощта на команди.
Когато допрете късметлийски блок с Silk Touch Pickaxe от него ще падне още един късметлийски блок.
Какво може да падне от блоковете?
Добавени са: 6 нови дропа, храм с осем късметлийски блока, 2 късметлийски блока като единия е с късмет другия не, куп различни видове риба, с въдица, селянин, който язди купчина прасета, коне, безсмислено глупаво съобщение за сериозна опасност и гъби.
Изисквания:
За да инсталирате мода трябва да имате Forge mod добавен към вашия Minecraft
Forge Изтеглете от тук: Линк
След това изтеглете The Lucky Block мод от тук: Линк
Поставете .jar файла във вашата Mods папка.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…