Пропускане към основното съдържание

Minecraft стартира и на Nintendo Switch през Май тази година.

Да, това е нова версия за чисто новата конзола на Нинтендо. Ако очаквате с нетърпение тази версия може да маркирате 11-ти май в календара си. Това е денят, в който майнкрафт изданието за Nintendo Switch Minecraft започва да се разпространява по целия свят и да се играе от почитателите и притежателите на конзолата. Може да я намерите след 11-ти май в Нинтендо Eshop.
Както беше обявено по време на най-новата Нинтендо Директ, това ново издание на играта идва с пакет Супер Марио ресурсен пакет и специално направен за тази версия. Идва и с други функции, познати на играчите на конзолни издания за играта Nintendo Switch Minecraft.
Разликата е в това, как играта работи с различни изгледи и различни опции за игра предлагащи се от Switch. Прекрасни палмови размери и просто трябва да изберете телевизор и да играете. До 8 играчи могат да се съберат заедно на линия в тези сървъри. Като 4 могат да се присъединят към в локален мултиплеър на телевизор. Като се поддържа и двете два екрана на едно устройство и професионален контролер.   

Играйте в Мултиплеър

За да вкараме малко колоритност в тази статия за напред ще прикачим малко скрийн шотове от играта по време на игра в тази версия. Очаквайте в сайта да добавим директно снимки по време на игра. Всичко е в типичния стил на Нинтендо. На снимката се виждат красиво нарисувани от дизайнери и специалисти скинове. Взети от известната игра на всички Супер Марио в Nintendo Switch Minecraft. Интерфейса изцяло е редактиран за да ви заведе в света на Марио. Индикаторите за храна и хп са променени изцяло и дори при избор на инструмент виждате този вид елементи.
Блоковете също се вписват много добре, защото са от дизайна съчетен с майнкрафт начин на игра. Всичко е същото начина на игра е същия, но благодарение на този ресурсен пакет директно се прехвърляте в един нов свят. Като включим и новата конзола и начина на игра там всичко става идеално. Ако имате възможност може да пробвате това невероятно подобрение. Това е част от развитието на играта и може да видите как новите технологии се открояват и внедряват и в играта с всеки изминал месец.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.